[#1] DOpus4 - skrót do katalogu
Czy da się wykorzystać buttony z dolnego panelu Łobuza4 jako skróty do wybranych katalogów na hdd? Jeśli tak, to poprosze o jeden przykład konfiguracji :)
[#2] Re: DOpus4 - skrót do katalogu

@R-Tea, post #1

Z ciekawości sprawdzałem i nie wyszło. Ale gdybyś znalazł metodć to napisz.

Pozdrawiam
[#3] Re: DOpus4 - skrót do katalogu

@RadoslawF, post #2

A jakby dołożyć do tych katalogów assigny w s-s lub u-s, to nie wykryje urządzeń? Nie mam teraz jak sprawdzić.

[#4] Re: DOpus4 - skrót do katalogu

@Kitech, post #3

Kiedyś były skrypty w arrexie które listowały spakowane archiwa i wyświetlały je w oknie, czyli arrexem powinno sić dać. Ale dzisiaj to ja już takiego nie napisze, zapomniałem składni.

Pozdrawiam
[#5] Re: DOpus4 - skrót do katalogu

@R-Tea, post #1

Da się; tak samo jak w magellanie.
Wybierasz command i pierwszą wybieraczką 'scandir' jako porametr podajesz miejsce na dysku.

[#6] Re: DOpus4 - skrót do katalogu

@RadoslawF, post #4

Super!
Działa Command ScanDir i nie trzeba Arexxa.
Dzięki MASTER! :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem