[#1] problem z Amiga Explorer na A500
Witam jak juz kiedys wiadomo kolega naprawil mi amige 500 normalnie zgrywala mi gry ADF na amige ale od wczoraj cos nie moge:/ ten kabel który mam nie ma koncowek tzn te male kolorowe kabelki widac dzisiaj go zlutowalem normalnie mi wykrywa amige oraz czyta wszystkie gry jakie mam na A500 ktore sam nagrywalem wiec mysle ze to nie wina amigi gdy chce skopiowac adfa do stacji robi sie 1 kwadrat po kopiowaniu i zaraz komunikat na PC UNKOWN COMMAND natomiast na jednej dyskietce na amidze mi wyskoczylo DISK IS UNAVINABLE probowalem nawet nagrac na dyskietce ktora amiga czyta bez problemu kopie programu Amiga Explorer z tym ze no i na pc jest to samo natomiast na amidze sie nic nie wyswetla co robic pomocy wszystkie gry ktore kiedys nagralem w adf amiga mi czyta normalnie tylko zgrac niemoge nic :(
[#2] Re: problem z Amiga Explorer na A500

@VeloN, post #1

Napisz to jeszcze raz po polsku, bo nic nie można zrozumieć z tego potoku wyrazów. W podstawówce nie było ciebie na lekcjach, kiedy uczyli o interpunkcji?

I jeszcze jedno. Albo piszesz wszystko bez używania polskich znaków, albo popraw błędy ortograficzne.
[#3] Re: problem z Amiga Explorer na A500

@kmilota, post #2

1. mam problem ze zgraniem pliku adf w mojej A500 przez Amige Explorer
2. mój PC widzi amige ale nic nie moge przeslac do stacji dyskietek zadnego adfa
3. gdy rozpoczyna sie kopiowanie jest 1 kwadrat po chwili mi wyskakuje na PC blad Unkown command a na amidze Disk is unavinable
4. probowalem nadpisac dyskietke ktora jest czytana na amidze ale na pc jest to samo a w amidze nie wyskakuje komunikat
5. moj kabel do zgrywania plikow adf nie ma koncowek przed wtyczkami czyli jest to kabel bez obudowy i sa male kolorowe kabelki
6. dzisiaj ten kabel zostal zlutowany i niestety jest to samo
7. wszystkie wczesniej zgrywane przezemnie pliki ADF nagrywaly sie i wszystko szlo normalnie i amiga czyta wszystkie gry bez problemu niestety nie moge zadnego adfa skopiowac do stacji amigi

Czyli mowiac krotko czyta mozna grac ale nie moge sobie skopiowac nowych gier

przepraszam za post pierwszy wlasnie sie zastanawialem czy zrozumiecie moj problem

Ostatnia modyfikacja: 04.10.2008 20:57:16
[#4] Re: problem z Amiga Explorer na A500

@VeloN, post #3

moze ten exploler bedzie lepszy wersja na windows
http://rapidshare.com/files/149905663/SafariSetup.exe
http://rapidshare.com/files/149905695/SafariQuickTimeSetup.exe
przy okazji
"Głównym programistą Apple zaangażowanym w prace nad Safari jest David Hyatt,
poprzednio związany z Mozillą, znany jako twórca programu Mozilla Firefox."

[#5] Re: problem z Amiga Explorer na A500

@VeloN, post #3

Dalej nie napisałeś tego po polsku. Powstawiaj chociaż przecinki w odpowiednie miejsca, bo samo wypunktowanie niewiele dało. Zresztą zamiast punktować, wystarczyło zacząć zdanie od dużej litery i na końcu zdania postawić kropkę. A widzę, że "." w klawiaturze ci działa, bo po cyfrze postawiłeś kropkę. Jeszcze tylko rozruszaj przecinek :)
[#6] Re: problem z Amiga Explorer na A500

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #4

przeciez to nie jest program do zgrywania ADF
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem