[#1] Picasso 96 i CV64
Po zainstalowaniu na świeżej partycji systemu 3.9 mam problemy z zainstalowaniem Picasso96, które będzie obsługiwało moją CV64.
Po instalacji Picasso i restarcie systemu - czarny ekran... Nie mam żadnych łatek systemowych, które mogłoby gryźć się ze sobą.
Pamiętam, że ostatnim razem nie miałem żadnych problemów z tym. Chyba się starzeję ....
Macie może jakieś pomysły ki czort ?

[#2] Re: Picasso 96 i CV64

@biax, post #1

P96 i CV64 ?? Nie polecam takiego duetu. Nawet nie wiem jakie są stery w P96 dla CV64. Dla CV64 lepsze jest CGX2 (któte było dodawane do CV64) niż P96.
Dlaczego nie zainstalujesz CGX?
[#3] Re: Picasso 96 i CV64

@kmilota, post #2

P96 ma stery dla CV64. Miałem tego rodzaju epizod w mojej karierze - P96 z tą kartą było zauważalnie szybsze od CGX2, chociaż dla CGX4 żadną konkurencją już być nie mogło. Generalnie system ten zrobił na mnie średnie wrażenie - CGX ma, moim zdaniem, dużo wygodniejszą edycję trybów, itp.
[#4] Re: Picasso 96 i CV64

@kmilota, post #2

Ta karta dużo żwawiej działa na 96 niż na CGX2. Miałem to ustrojstwo w A1200, ale szczerze muszć powiedzieć ze nie pamićtam czy były problemy przy instalacji w os3.9.
[#5] Re: Picasso 96 i CV64

@ZimA, post #4

Witam

Dokładnie, pod P96 CV pracuje szybciej. Sprawa się już wyjaśniła. Niestety pośpiech wziął górę nad czytaniem informacji zawartych w instalacyjnych requesterach :)

Wszystko gra i buczy. Dzięki za dobre rady. Pozdrówka

[#6] Re: Picasso 96 i CV64

@ZimA, post #4

A jak tą katrę zmusiłeś do pracy w A1200? CV64 działa tylko w ZorroIII.
[#7] Re: Picasso 96 i CV64

@biax, post #5

Ty pytasz o CV64 czy CV64/3D? Bo to duużaa różnica.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem