[#1]
A600/34 MB RAM/ROM 3.1/MC68030/42MHz;68882/50MHz; HDD; CDRom slimm - help!
Witam po dłuuuuuuuuuugiej nieobecności. Mam pewną sprawę do szanownego grona... Z racji że nie ma mnie praktycznie non stop w chacie - moja praca to ciągłe wyjazdy na dłuugo, jeszcze przynajmniej przez jakiś czas do miejsca gdzie z Amigi ani żadnego innego komputera (może poza laptopem gdybym go posiadał) nie nie da się korzystać z różnych tam względów - mniejsza o to... mam sprawę... Przyjeżdząm na kilka dni i jak to wtedy mase spraw na głowie nie ma czasu zając się przyjaciółka, pokombinowac soft itd Nie mam w ogóle softu, gdzieś zagineło przy przeprowadzce, zostały jakies pierdoły a hadek jest nowy i czyściutki jak łza. Moja A600 stoi bezradna - czy nie chciał by się ktoś zając - postawić system 3.9 , wgrać jakiegoś softu (oczywiście wsio legalnie) skonfigurować... Jakoś się dogadamy - opłace koszty transoprtu i zapłace za "usługę" pieniężnie lub w naturze :) (tylko bez podtextów - mam sporo różnych ciekawych gratów do amigi może kogoś zaintersuje) - Przyjechałem dosłownie na 2 dni i znowu spi******m także jak sami widzicie nie mam czasu... A tak może bym miał na święta sprawny sprzet i mógł się trochę pobawić, pościągac jakiegoś softu z netu itd. Konfiguracja amigi to:
A600/34 MB RAM + SRAM PCMCIA 4MB/ROM 3.1/ MC68030/42MHz; 68882/50MHz; HDD; CDRom slimm; FDD 880KB
Byłby ktoś w stanie pomóc? szczegóły na amigo666@onet.eu
Ostatnia modyfikacja: 16.11.2008 16:31:46