[#1] MIAMI i sprawa polska
Hej. Przeglądając ostatnio zawartośc historii ppa doszukałem się ostatniej informacji o miami: http://www.ppa.pl/zrodla.miami,332;aktualnosci.html

I teraz czy ktoś jest w posiadaniu wiedzy czy można się z Krausem skontaktować? Skoro nie interesuje go już rozwój programu (news z 2003r.) to może istniała by możliwość upublicznienia kluczy do istniejących wersji progamu.

Sam wiem, że autor bardzo niechętnie podchodził do Polaków. Czy jakaś inicjatywa mająca na celu zdobycie kluczy mam sens?

[#2] Re: MIAMI i sprawa polska

@11MASTEr, post #1

Klucze są bodaj w pre konfigurowanym systemie - ClassicWB.
[#3] Re: MIAMI i sprawa polska

@radzik, post #2

Nie ma.

[#4] Re: MIAMI i sprawa polska

@arti4-92, post #3

Jak nie ma? Jak są.
Tnx Radzik

[#5] Re: MIAMI i sprawa polska

@11MASTEr, post #1

podobnie sprawa wygladala z autorem froggera... Niuestety niechce mu sie sprzedawac tego programu ani przekazac zrodel komus innemu. Podobnie jak niema ochoty wygenerowac darmowego klucza.

Benedykt Dziubałtowski

[#6] Re: MIAMI i sprawa polska

@11MASTEr, post #1

mozliwosc kontaktu jest, chceci upublicznienia miami nie ma. i tak od kilku lat. a pogloski o niecheci do polakow to bzdura.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem