[#1] commodre 1802 + a500
czy takie połączenie - oczywiście w kolorze jest w ogóle możliwe ???
Oczywiście chodzi mi o połącznie bez modulatora ale przez jakiś kabel magiczny
[#2] Re: commodre 1802 + a500

@FluFF, post #1

Też mam podobne wątpliwości. Przymierzam się do kupna jakiejś pochodnej 1084 tak żeby chodził z A1200 i A500. Z tego co się zorientowałem to są różne warianty 1084s, st i bez literki. Z tego co wiem to chyba C= 1084 konkretnie (taki co właśnie na allegro się pojawił) ma tylko composite bez RGB więc wtedy A500 daje tylko czarnobiały obraz. Ja właśnie szukam takiego 1084s który ma RGB i będzie można podłączyć magicznym kabelkiem żeby mieć kolor.

[#3] Re: commodre 1802 + a500

@silverbud, post #2

Jejku czlowieku men w innym miejscu Ci tlumaczono ze 1084 ma RGB, ten z allegro jest identyczny jak ten na moim biurku i dziwnym trafem wyswietla obraz w kolorze przez,.... RGB, wiec RGB ma bo nie moze nie miec albowiem jest to monitor z RGBBBBBBBBBBB!!!!!!!!! POWIEM WIECEJ ZEBY ROZWIAC TWOJE WATPLIWOSCI, KAZDY CHOLERNY EGZEMPLARZ 1084 MA RGB - JUZ ROZJASNILO SIE PANU? ufff
[#4] Re: commodre 1802 + a500

@Count Grishnak, post #3

Dobra to o 108x sobie pogadaliście a mnie chodzi o zupełnie inny monitor 1802 jak w temacie przez kabel bez modulatora 520
[#5] Re: commodre 1802 + a500

@FluFF, post #4

Tylko composite, wiec na A500 bedziesz mial czern i biel tylko niestety
[#6] Re: commodre 1802 + a500

@Count Grishnak, post #5

tak niestety myślałem trza zainwestować w tv z euro na kineskopie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem