[#1] kupię SUPER BUSTER 11 P/N 390539-11
Witam,
Zamieściłem ogłoszenie w dziale "Giełda" ale nie każdy czyta giełdę więc zamieściłem tutaj dla zwiększenia swioch szans.

Zdecydowanie kupię SUPER BUSTER 11 P/N 390539-11
Cena jaką mogę dać to 40PLN + koszty wysyłki.
Jest to połowa ceny z Niemieckiego ebaya.
Stan - oczywiście sprawny, najlepiej nielutowany.

Oferty proszę na priv lub sms.

Pozdrawiam,
Stanisław
[#2] Re: kupię SUPER BUSTER 11 P/N 390539-11

@stachu100, post #1

Na niemieckim e-bayu jest najtaniej, proponuję tam kupić. W Polsce kosztuje lekko ponad 100 zł.

[#3] Re: kupię SUPER BUSTER 11 P/N 390539-11

@AS, post #2

Wiem, ale cena 80PLN za 1 szt. to całkiem sporo...
Liczę na to że może ktoś ma jakiś zbędny układ albo ew. sprawny układ z demontażu płyty; taki powinien byc tańszy od "nówki sztuki".

Jeżeli ktoś będzie chciał nieco więcej niż 40PLN to rozważę ofertę; zdaję sobie sprawę że układów na rynku zostało niewiele.
Można zawsze polować na niesprawną płytę od A4000 lub A3000; no ale kupuje się kota w worku i za znacznie więcej niż 40PLN.
A i ofert niewiele...

Parę lat temu kupiłem Super Bustera 11 w Polsce z jakiejś likwidacji serwisu, ale okazało się zaraz po zakupie że był lutowany i niesprawny; (sprzedawca był z Bartoszyc, to tak ku przestrodze).
Na szczęście dostałem zwrot pieniędzy.
[#4] Re: kupię SUPER BUSTER 11 P/N 390539-11

@stachu100, post #3

Raczej cięzko. Ja mam na zbyciu 7, gdyż w swojej Amidze 3000 wymieniłem na 11. Ale zapłaciłem za jedenastkę 120 zł.

[#5] Re: kupię SUPER BUSTER 11 P/N 390539-11

@AS, post #4

Tak wiem...
Ale może ktoś się znajdzie, poczekam; nie śpieszy mi się specjalnie.
Jak nie to ebay.

Mam w swojej A400D Super Bustera 9 (na szczęście w podstawce) i jakoś nie mogę skłonić Deneba do pracy w DMA; działa mi tylko w PIO; no ale szczerze mówiąc nie miałem czasu zgłębić się w zagadnienie co robię źle; niestety obowiązki rodzinne wzywają
[#6] Re: kupię SUPER BUSTER 11 P/N 390539-11

@stachu100, post #5

stachu100 napisał(a):

> Mam w swojej A400D Super Bustera 9 (na szczęście w podstawce) i
> jakoś nie mogę skłonić Deneba do pracy w DMA; działa mi tylko w
> PIO;

Deneb to fajne USB dla Amigi.
System Requirements:
•Amiga OS 3.1 or higher
•CPU 68030 (25 MHz) or better
•100% compatible Zorro-II/-III bus
•Buster 9 or 11 for Zorro-III DMA
•Power supply delivering at least 1.5A @ 5V (max. 500 mA on every USB port)

Czyli na Buster 9 także powinno ci działać. No chyba że używasz AmigaOS4.0, to wtedy tylko w PIO pójdzie.
[#7] Re: kupię SUPER BUSTER 11 P/N 390539-11

@kmilota, post #6

To prawda, Karta USB bardzo fajna.
No i przede wszystkim na ZorroII/III czyli dla Klasyka.
Wiem że można zmusić kartę do pracy z Super Buster 11; nawet sam autor Poseidona o tym pisze w dokumentacji do V4.3 (specjalna linijka w User-sequence); ale mi się jakoś nie udaje. Na 95% to moja wina; ale szczerze mówiąc nosiłem się z zamiarem wymiany Bustera już od pewnego czasu a Deneb to bardziej pretekst niż potrzeba...
[#8] Re: kupię SUPER BUSTER 11 P/N 390539-11

@stachu100, post #7

Może znajdziesz kogoś w okolicy co ma Amigę z busterem 11, aby sprawdzić czy aby na pewno jest to wina posiadanej przez ciebie dziewiątki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem