[#1] WHDLoad i moja A600
Witam, to mój pierwszy post tutaj :)

Otóż mam pewien problem związany z A600 i WHDLoad. Ściągnąłem najnowszą wersje WHDLoad ze strony domowej, zainstalowałem - wszystko do tej pory było jak potrzeba. Problemy pojawiły się dopiero przy próbie uruchomienia, zainstalowania czegokolwiek.

Najpierw spróbowałem gotowych zainstalowanych dem z KGWHD (adresu nie podaję, bo nie wiem czy wolno ) i co zaobserwowałem:

- przy włączonym FAST RAM, po kliknięciu w ikonę zainstalowanego programu - zwis i Guru.
- po wyłączeniu FAST RAM pojawia się ekran tytułowy (w Enigmie, w Joyride nic) i dalej czarny ekran, za pomocą F10 nie da się wrócić do WB.

Próbowałem różnych tooltype przy launcherze, bez zmian. Te same dema odpalane z dyskietki działają bez problemów. Z Google korzystałem - brak rozwiązań. Może tutaj ktoś się spotkał z podobnym problemem i w jakiś sposób go przezwyciężył. Dzięki!

Moja konfiguracja:

A600. 2MB Chip (w tym 1MB w trapdoorze), karta turbo Mtec 030 @ 42 MHZ, 8MB Fast. Kickstart 37.300, Workbench 2.1, Dysk 340 MB 2.5".

Ostatnia modyfikacja: 27.09.2009 10:05:04
[#2] Re: WHDLoad i moja A600

@dely, post #1

Jedna z kart, które rodzą problemy. Spróbuj w tooltypach wpisać NOMMU. Jak nie pomoże to spróbuj NOAUTOVEC lub NOVBRMOVE.

P.S. Wydaje mi się, że ktoś tutaj już pisał o problemach z WHDLoad i A600, ale nie pamiętam jakie było rozwiązanie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem