[#1] Przyszlosc amigi ?.
tak sie zastanawiam jaka bedzie przyszlosc amigi wszystko wskazuje na to ze to hyperion przejmie wszystko co jest zwiazana z naszym ulubionym komputerem,ciekawi mnie czy uda nam sie np polaczyc w jedna grupe czy moze bedziemy tak sobie ladnie plynac osobno ;).
[#2] Re: Przyszlosc amigi ?.

@SzaryWilk, post #1

Co masz na myśli pisząc - połączyć w jedną grupę? MorphOS i AmigaOS jako jeden system? Zdecydowane przeciw.

[#3] Re: Przyszlosc amigi ?.

@pampers, post #2

Moderatorzy, szybciuto proszę to przenieść do Hyde Parku. Dziękuję OK

[#4] Re: Przyszlosc amigi ?.

@SzaryWilk, post #1

Sam założyłem podobny wątek z miesiąc temu, więc nie będę się rozpisywał.
Hyperion na pewne fory w postaci licencji i tego się nie da ukryć, ale wygra ten, kto zaoferuje soft na system i sensowny sprzęt, na którym da się to wszystko uruchomić. Ja na razie widzę remis, ale kto wie jak to się potoczy. Poczytaj wątki na temat ewentualnej zgody lub mojego marzenia na PPA i Execu, a zrozumiesz, że na "fuzję obu systemów" chyba nie ma co liczyć.

Ostatnia modyfikacja: 14.11.2009 22:33:35
[#5] Re: Przyszlosc amigi ?.

@SzaryWilk, post #1

Dobra konkurencja to zawsze plus. Jest do czego szlifowac :D

[#6] Re: Przyszlosc amigi ?.

@Koyot1222, post #5

Jak zobaczyłem ten temat od razu pomyślałem, że założył go Szary.

[#7] Re: Przyszlosc amigi ?.

@SzaryWilk, post #1

Szary, Ty się nie zastanawiaj i nie filozofuj , tylko dziargaj tam ten edytor

Ostatnia modyfikacja: 15.11.2009 03:44:02
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem