Poszukuje jakiś "zbędnych dodatków" na system, jakąś obracającą się małą piłeczkę Amigi, kiedyś miałem takie robaczki które chodziły po oknach systemowych ???
Jakieś propozycje - szperałem na Aminecie ale nie znam nazw więc ciężko tak szukać ??
U mnie na AmiKit biegają. W ogóle programik się nie uruchamia? Standardowo w tooltypes ikonki jest ustawione na trzy sztuki futrzaków. Może nie zauważyłeś tych małych nicponi?
teoretycznie program się odpalił ale robaczków nie ma... I się nawet bardzo przyglądałem i ich nie widać, tylko na początku coś szybko ucieka w lewy dolny róg i znika
A gdy zmienie ich ilość za pomocą Microgolded i zamiast 3 wpisze np 10 to już się nie uruchamia wogóle
Zmieniasz wartości w tooltypes za pomocą edytora?
Wystarczy kliknąć ikonkę i z menu wybrać "Informacje".
Przy zmianie wartości tooltypes trzeba pamiętać o usunięciu nawiasów zmienianych danych. Potem "Zapisz" i już. Ustaw ze 100 sztuk gryzoni i otwórz jakieś okienka żeby miały po czym chodzić.
Jeśli to nie pomoże, to zostają dwie rzeczy:
1. Ekran musi być 15bit+.
2. W menu Workbench musi być zaznaczona opcja "Okno WB jako tło".
A ja mam do Was skoro o dodatkach mowa pytanie o polecnie jakiwgoś darmowego pakietu (zestawu) glow icon z ikonkami dysków, programów, katalogów bo muszę popodmieniąć z magica na glow właśnie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.