[#1] Co to jest?
Panowie, co to za urządzenie? Do czego może służyć?

http://allegro.pl/item877528250_jakies_urzadzenie.html

[#2] Re: Co to jest?

@Sir_Lucas, post #1

Nie jestem pewien, ale wygląda jak większy i bardziej rozbudowany sampler, ewentualnie interface midi. Pewnie coś skierowane w multimedia, ze względu na wyjścia/wejścia, tak przypuszczam.

[#3] Re: Co to jest?

@Sir_Lucas, post #1

genlock
[#4] Re: Co to jest?

@MuppetShow, post #3

Dzięki za informację. Ciekawa sprawa OK

[#5] Re: Co to jest?

@MuppetShow, post #3

Na pewno? Po co jest w takim razie złącze din oraz gdzie się podłącza obraz?
[#6] Re: Co to jest?

@Sir_Lucas, post #4

A te graty ?.Dwie karty to chyba rozszerzenia pamięci do A500 ale trzeciej nie mogę rozszyfrować.

[#7] Re: Co to jest?

@waldiamiga, post #6

wyglada jak płynna zmiana prędkosci amigi, action replaye też mialy taką mozliwość

[#8] Re: Co to jest?

@waldiamiga, post #6

Chyba takie cuś do spowalniania komputera.
[#9] Re: Co to jest?

@rzookol, post #7

A w drugą stronę też działa?

[#10] Re: Co to jest?

@Adrian Horn, post #5

> Na pewno? Po co jest w takim razie złącze din oraz gdzie się
> podłącza obraz?

Mi też się w pierwszej chwili wydawało , że to genlock bo miałem baaaaaardzo podobne urządzenie będące właśnie genlockiem. I bez względu na DIN (było używane onegdaj również w wideo). Po dokładnym policzeniu na fotce z aukcji pinów w kablu widać jednak , że jest to kabelek łączący to urządzenie z portem drukarki (prawdopodobnie sterowanie programem tak się odbywa, a dwa wejścia na "czincze" obok to prawdopodobnie albo wejście audio na sygnał stereo z wyjść audio amigi - miksujące je (podające na midi Din'a), albo po prostu wyjście audio stereo w tej formie do słuchania efektów (?) - tu by się musiał jakiś muzyk bardziej obeznany opowiedzieć. tak to wywnioskowałem... na chłopski rozum.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem