[#1] CD32 - polish page - is back
Niespodziewanie, po ponad 3 latach niebytu, ponownie zostala wlaczona polska strona poswiecona Amidze CD32 - www.CD32.ltd.pl.

[#2] Re: CD32 - polish page - is back

@reactor, post #1

Mam nadzieję, że będziesz ją dalej aktualizował OK

[#3] Re: CD32 - polish page - is back

@grxmrx, post #2

Szczerze powiedziawszy, planuje zrobic wszystko od poczatku, bo aktualna wersja, jakby to ujac, traci myszka...
Zapewnie zastosuje wspolczesny CMS, trzeba przeredagowac aktualne teksty, a i troche nowego stuffu mam na HDD dotyczacego CD32.

Ostatnia modyfikacja: 09.01.2010 18:13:11
[#4] Re: CD32 - polish page - is back

@reactor, post #3

zajefajnie !!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właziłem na ten adres parę razy w roku i jest !

Ostatnia modyfikacja: 09.01.2010 18:13:54
[#5] Re: CD32 - polish page - is back

@reactor, post #1

he he :) Wow, moje stare artki... nawet zapomnialem ze o diggersach napisalem :)
Bede zagladac :)

Ostatnia modyfikacja: 09.01.2010 20:03:09
[#6] Re: CD32 - polish page - is back

@reactor, post #1

Super :D

BTW: wydaje mi się że kiedyś czytałem o szybkim akceleratorzez z 040 lub 060 dla CD32 z HDD ale nie mogę go znaleźć na Amiga Hardware. Czy ktoś może potwierdzić że taka karta istniała.

Drugie pytanie: czy ktoś w Polsce posiada/ł kartę FMV?
[#7] Re: CD32 - polish page - is back

@alekc, post #6

Z 68030 (sx32 pro) o innych wersjach nie słyszałem. Fajnie gdyby były z 68060.

[#8] Re: CD32 - polish page - is back

@alekc, post #6

Nie ma takiej max 30

[#9] Re: CD32 - polish page - is back

@alekc, post #6

Drugie pytanie: czy ktoś w Polsce posiada/ł kartę FMV?

Tak, kilka osoba na pewno. Zobacz na przyklad tu -
http://www.ppa.pl/commodore.cd32.fmv..full.motion.video,1102;graffiti.html

[#10] Re: CD32 - polish page - is back

@reactor, post #3

Jeśli przydałaby Ci się pomoc w pisaniu portalu to napisz do mnie na maila. Chętnie pomogę w grafice i mogę coś tam PHP+MySQL skrobnąć.

[#11] Re: CD32 - polish page - is back

@reactor, post #3

Też chętnie pomogę, np. w przekopywaniu netu (wiem, że to żmudne).
Np. puste ramki w miejscu zdjęć - np. w zakładce "Dane techniczne" - te zdjęcia są tu:
http://ninjaw.ifrance.com/cd32/presentation.html
wystarczy podlinkować.
[#12] Re: CD32 - polish page - is back

@reactor, post #1

Good job :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem