[#1] Szukam schematu kabela amiga-euro
Jak wyzej, szukam tego schematu poniewaz sadze ze moj jest zle zrobiny poniewaz ciagle mi dzwiek buczy
[#2] Re: Szukam schematu kabela amiga-euro

@HerGatiox, post #1

Podepnij przez gniazdo antenowe lub przez chinche.
Jeśli faktycznie jest dobrze to sprawdź w tym swoim czy od wtyczek audio masz masę poprawnie poprowadzoną do eurozłącza.
Jeśli podpięcie przez wyjście antenowe lub chinche nie pomaga masz inny problem.

Pozdrawiam
[#3] Re: Szukam schematu kabela amiga-euro

@RadoslawF, post #2

RadoslawF:
Jak może wtyczke euro-scart podłączyc do gniazda antenowego lub przez czincze jak to nazwałeś? :)

Co do schematu to ten działa na 100% (robiłem wg. tego schematu):
http://pinouts.ru/VideoCables/AmigaScart_pinout.shtml

Pozdrawiam.
[#4] Re: Szukam schematu kabela amiga-euro

@inco, post #3

Jak doszedłeś do genialnego wniosku że z innych złączy ma puścić sygnał przez ten sam kabel ?
Ewentualnie pokaz fragmentu w którym napisałem że ma to zrobić przy pomocy tego samego kabla ?

Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem