[#1] OS 3.9 i CyberGFX na CV64.
Witam.
Mam problem z pracą pod OS 3.9 na CyberGfx.
Na ECS chodzi bez zarzutu, a gdy zmienię ekran na CyberVision 64 kliknę kilka razy i system się wiesza. Czasem otworzę kilka okien a czasem wskaźnik się porusza ale ich nie otwiera, a po kilku sekundach zamiera.
Zmieniałem już biblioteki cybergfx na różne wersje i bez zmian. Sterownik monitora zmieniałem ale o dziwo czasem nie pokazuje mi trybów wyświetlania nowego sterownika. Przyznam, że kończą mi się pomysły, gdzie może tkwić problem.
Kikstart mam 3.1 remapowany systemowo z devs:kickstart (to ta szczególna wersja A3000).
Pod WB3.1 CyberVision śmiga i nie mam żadnych problemów z ekranami, oknami itp. Nawet przy pracy na kilku ekranach np. Workbench na CV64, jakiś program pod ECS, też żadnych problemów.
Pozdrawiam.

[#2] Re: OS 3.9 i CyberGFX na CV64.

@Rafał A-3000, post #1

Zdaje się, że problem powodował BB-2. Tylko nie pamiętam, czy jego brak, czy właśnie zainstalowanie. Zobacz goły system 3.9 i dograj BB-1 i popatrz.

[#3] Re: OS 3.9 i CyberGFX na CV64.

@AS, post #2

Może tak być faktycznie. Jeśli się używa CGX4 najlepiej go uaktualnić do najnowszej wersji r6.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem