[#1] Blokada Amgi CDTV
Witam.

Mam pytanie do tych co mają Amigę CDTV lub wiedzą co trzeba nacisnąć. Miałem kiedyś tą Amigę i teraz po latach znów mam ten model. Pamiętam ze starych czasów że było coś takiego jak blokada przed uruchomieniem tego kompa. Wciskało się w jakiejś kolejności kilka klawiszy i komp się blokował, bez wciśnięcia klawiszy w odwrotnej kolejności nie dało się odpalić kompa. Kto wie jaka to była kombinacja ??
[#2] Re: Blokada Amgi CDTV

@ViruS, post #1

Nie pamiętam dokładnie, ale nie był to przypadkiem przycisk power na pilocie, który należało wcisnąć jeszcze raz jak się chciało włączyć?

Ostatnia modyfikacja: 15.01.2010 22:32:29
[#3] Re: Blokada Amgi CDTV

@pampers, post #2

naciśnięcie przycisku power na pilocie to nie kombinacja klawiszy. Wiem o czym pisze bo kiedyś to stosowałem, teraz niestety po latach nie bardzo pamiętam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem