Witam szanownych Forumowiczów!
Miło mi poinformować że nasz Forumowy kolega kwaku85 okazał się znacznie lepszym fachowcem ode mnie w dziedzinie naprawy/upgrade!
Właśnie jestem u niego w warsztacie w Krakowie i muszę powiedzieć że robi wrażenie, zresztą zobaczcie sami:
http://picasaweb.google.pl/stacho100/SerwisReperatoriumKwaku85#
Po przeczytaniu jego postów doszedłem do wniosku że moje umiejętności i wyposażenie warsztatowe są po prostu mizerne.
Nie chcąc ryzykować porażki przy przelutowywaniu procesorów PPC przeze mnie zadzwoniłem do kwaku85 i umówiłem się na wizytę ze swoim sprzętem i przeróbkę przez niego i na jego sprzęcie.
Ja po prostu znam swoje niewielkie możliwości...
Także po krótkiej rozmowie z nim doszliśmy do wspólnego wniosku że to on będzie naprawiał/robił upgrade Waszego sprzętu.
Mi już zrobił upgrade dwóch Blizzardów PPC

Właśnie pracujemy nad dwoma Cyberstormami.
Nikogo nie chcę oszukać/wprowadzić w błąd dlatego to piszę.
Jest kilka osób które umówiły się ze mną na wymianę PPC; bardzo proszę o przekierowanie tego tematu do kwaku85.
On to zrobi lepiej.
Od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem zrzucenia z siebie ciężaru ilości pracy który mówiąc szczerze po ostatniej akcji z zamianą procesora PPC po prostu mnie przerósł.
No i nadarzyła się okazja :D
Kwaku85 jest gotów robić również naprawy naszego sprzętu.
Ja z mojej strony przekaże mu (już sporo rzeczy przekazałem) sztuczki które trzeba zrobić tu i tam.
Mamy też w planach ruszyć temat upgrade Cyberstorma PPC do 300MHz (procki są w drodze).
Jeszce raz szczerze polecam!