[#1] Sterowniki FastAta
Mam Amigę 1200 i FastATA MKI. Nie mam dyskietki ze sterownikami, a chciałbym sobie zrobić ich kopię na wypadek reinstalacji. Które pliki z HDD powinienem skopiować?

[#2] Re: Sterowniki FastAta

@lumiks, post #1

wystarcza dwa z katalogu C:

wlacz amige nacisnij prawe A + E

wpisz NEWCLI

w shellu wpisz

Copy C:ATA3.Driver DF0:
Copy C:ATA3prefs DF0:

[#3] Re: Sterowniki FastAta

@HOŁDYS, post #2

Ojej! A po co tak szczegółowo? :D Dziękuję. Tylko o nazwy plików mi chodziło.
Te dwa już zlokalizowałem wcześniej, ale myślałem, że potrzebne są jeszcze jakieś biblioteki.

[#4] Re: Sterowniki FastAta

@lumiks, post #3

To spisz sobie gdzieś dodatkowo co na temat FastATA mówi s-s.

----------------------------------------------------------------------------------------

Jeszcze przypomniałem sobie. Napisz do Elboxu, a Ci przyślą serowniki. Ja tak otrzymałem beż najmniejszych problemów.

Ostatnia modyfikacja: 19.02.2010 11:36:48
[#5] Re: Sterowniki FastAta

@lumiks, post #3

pytanie laika.. wiec odpwiedz jak najdokladniejsza. Myslalem ze jestes nowy a ja z reguly staram sie pomoc i podzielic wiedza.

[#6] Re: Sterowniki FastAta

@lumiks, post #1

W razie czego zawsze możesz napisać do Elboxu żeby przysłali sterowniki.
[#7] Re: Sterowniki FastAta

@HOŁDYS, post #5

HOŁDYS napisał(a):

> a ja z reguly staram sie pomoc i podzielic wiedza.

Doceniłem dobre chęci i podziękowałem. Jeśli Elbox tak chętnie wysyła sterowniki to chyba do nich napiszę. Czy się mylę, że muszę podać numer seryjny interfejsu?

[#8] Re: Sterowniki FastAta

@lumiks, post #7

na kontrolerze powinienes miec nalepke.. jest to o tyle istotne ze stery najnowsze na MKI moga dzialac nie prawidlowo

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem