[#1] Wersja płyty amigi 1200 a karta BVision
Mam w swojej A1200 płytę wersji 2B i kiedyś ktoś mi powiedział że jak będę chciał dodać kartę grafiki BVision to będę miał problem ?
Czy ktoś może powiedzieć jaki to problem i na czym polega i jak go rozwiązać?

A1200BlizzardPPC itd.
[#2] Re: Wersja płyty amigi 1200 a karta BVision

@Arkadyy, post #1

Ogólnie nie ma problemów. Zdarzają się indywidualne sytuacje, gdy coś nie chce z czymś współpracować. Przyczyny tego są różne, często niezdiagnozowane i trudno tu cokolwiek uogólniać.
[#3] Re: Wersja płyty amigi 1200 a karta BVision

@Arkadyy, post #1

Z tymi wersjami płyty to różnie mówią. Ja nie zauważyłem absolutnie żadnych problemów płyty 2B z kartą apollo a na sieci znalazłem obszerne artykuły mówiące że ta płyta to tragedia i nie ma szans nie pójdzie z apollo + opisy przeróbek płyt.

W moim odczuciu cos innego jest przyczyną że dane urządzenie działa czy ni.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem