[#1] PowerUP i WarpUP
Wiem, temat był już omawiany wieloktronie ale wszystkie wątki jaki znazłem mają swój wiek. Czy z perspektywy OS 4.0 i nowego software'u coś się zmieniło? Jakie są Wasze doświadczenia?

Co dla gier Hyperionu będzie lepsze?
[#2] Re: PowerUP i WarpUP

@alekc, post #1

Ogólnie PPC pod OS 3.x jest martwe od paru lat. 060 rulez. ;) Do gier będzie lepszy WarpUP, zresztą na niego więcej jest softu, choć faktycznie jest chyba mniej stabilny niż PowerUP.

W OS 4.x nie wszystko co było napisane pod OS 3.x z PPC chodzi, przynajmniej mi. Choć całkiem ok działa AmigaWriter PPC i np. froggerNG.

[#3] Re: PowerUP i WarpUP

@radzik, post #2

To prawda że to już przeszłość tak jak klasyki. Nadal jednak ludzie tego używają. Mnie interesuje stabilność StormC PCC - zakładam jednak że na produkcie H&P będzie działać najlepiej.
[#4] Re: PowerUP i WarpUP

@alekc, post #3

StormC PCC to chyba właśnie produkt H&P?

[#5] Re: PowerUP i WarpUP

@alekc, post #3

Bez Warpa w ogóle nie będzie działał.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem