[#1] Pen PAL edytor teksu
Witam wszystkich, ostatnio wygrzebałem w piwnicy moja Amigć 500 z dyskietkami, mam tam program PEN PAL kiedyś pamićtam zapisywałem w nim różne rzeczy chciałbym teraz go odpalić zna ktoś może komenty tego programu, byłbym ogromnie wdzićczny za odpowiedz znawców Amigi,mi z biegiem czasu uleciało z pamićci...;/

[#2] Re: Pen PAL edytor teksu

@dar78, post #1

wkladasz dyskietke z PenPal do Amig i odpalasz program.
Reszte powinienesz pamietac.i
[#3] Re: Pen PAL edytor teksu

@dar78, post #1

Drogi Kolego, tu nie trzeba znać żadnych "koment" programu. Pen Pal to bardzo prosty w obsłudze kawałek softu. Jak już napisano wcześniej - się wkłada dyskietkę do stacji, uruchamia program i czyta to, co jest w menu. A wiele tam nie ma - otwórz, zapisz - tak, jak w każdym tego typu programie.
Pozwolę sobie na złośliwość - równie dobrze może Kolega poprosić o instrukcję umieszczania wtyczki od kabla lampki nocnej w gniazdku wbudowanym w ścianę.

Z szacunkiem
Des

[#4] Re: Pen PAL edytor teksu

@dar78, post #1

ostatnio wygrzebałem w piwnicy moja Amigć 500 z dyskietkami

Kiedys byli Amigowcy, bardzo ironicznie twierdzili ze ich plyty glowne Amig ulegly lub ulegaja naturalnemu, biologicznemu rozkladowi.
Dzieki Tobie ich tezy zostaly obalone, a oni tylko szukali okazji do wymiany sprzetu. Teraz juz wszyscy wiemy, ze Amiga klasyczna potrafi przetrwac nawet w zaplesnialej i wilgotnej piwnicy. :)
[#5] Re: Pen PAL edytor teksu

@Andrzej Drozd, post #4

Moja A1200 przetrwała kiedyś nawet powódź. Była cała mokra, wysuszyłem - działa do dziś :P. Tylko dysk twardy wymagał wymiany.

Ostatnia modyfikacja: 17.04.2010 11:49:52
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem