[#1] Czy to zadziała z przyjaciółką?
[#2] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@sebar27, post #1

jak działa z c64 to zdziała i z Amigą.

Benedykt Dziubałtowski

[#3] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@Benedykt Dziubałtowski, post #2

Pytam bo dawno manipulatora do Amigi nie kupowałem a świtało mi coś że były jakieś switche od spodu do konfigurawania.

Dzięki za info i pozdrawiam.

[#4] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@sebar27, post #3

Ale to jest padło straszne nie kupuj

[#5] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@Dorian3d, post #4

Jak należy rozumieć, że jest to padło straszne? Ja już zdążyłem na innej aukcji kupić coś takiego.

[#6] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@Dorian3d, post #4

Ale to jest padło straszne nie kupuj

lepsze niż klawiatura i winuae, jak nie masz joya, zeby uruchomic amisie.

[#7] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@sebar27, post #1

lepiej zrobić przejściówkę do pada od PSX

[#8] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@sebar27, post #1

Miałem takie pady i mi się osobiście podobały - wygoda grania duża i dość dobra ergonomia.

[#9] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@gorzyga, post #8

I ciągłe zacinanie, skrzypienie, gubienie "zasięgu". Sam takie w domu mam. "Padło straszliwe".
[#10] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@rafgc, post #7

jak zrobić taką przejściówke i jak to się sprawuje?

[#11] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@kwaku85, post #9

Hmm... szczerze mówiąc nie miałem takich problemów z padami, zasięg miałem dobry, ładnie i sprawnie działały - a pracy miały dużo, bo po 8 godzin dziennie z bratem w Galagę na nich grałem :)

[#12] Re: Czy to zadziała z przyjaciółką?

@zangief, post #10

Poszukaj APPE na aminecie, przejściówka robi pada od CD32 z pada od PSX, u mnie to działało normalnie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem