@kwaku85,
post #8
Tia... Brniemy dalej. To nihil novi sub sole, standardowa sytuacja w amigowym kawałku rzeczywistości, gdzie nienawiść/zawiść/postawa psa ogrodnika były na porządku dziennym. Nic nie zarobią, udławią się tą "własnością intelektualną", ale się nie podzielą, bo to ICH jest. Żenua.
Sorry za offtopa, ale powiem tak: początkowo podchodziłem do PPA jak pies do jeża. No po prostu się bałem, że rejestrując i wypowiadając się tu wpadnę kolejny raz w piekiełko. A się mile zaskoczonym poczułem - bo klimat jest doskonały wręcz, zdecydowanie najbardziej przyjazny, najbardziej spokojny, najbardziej profesjonalny vortal, jaki znam. Nie tylko z dziedziny vortali komputerowych, ale tak w ogóle. Gdy jestem zmęczony walką o złote kalesony na vortalu, gdzie mam nieszczęście adminować, to wpadam tu, żeby po prostu poczytać i odpocząć. Praktycznie zero agresji, fantastyczna solidarność, podawanie ręki początkującym, zero podziału na "lamerów" i "elitę". Tak zwyczajnie, fajnie i normalnie. Aż się chce tu być, czytać, uczestniczyć. Jeśli nawet pojawiają się zlośliwostki, to takie drobne, bez jadu i wściekłej piany.
Szacun dla wszystkich tworzących tę społeczność, dla adminów i userów.
Z ukłonami
Des