[#1] CDTV - obraz płyty
Witam!

Nareszcie wpadło mi w ręce CADDY do CDTV. W związku z tym zaczynam robić eksperymenty ze zgrywaniem płyt bootowalnych z grami pod CDTV. W tym celu jednak potrzebuje przykładową płytę, muszę poznać od A-Z strukturę plików oraz co w nich siedzi. Gdzie mogę ją dostać??? a może ma ktoś takową i byłby w stanie w jakiś sposób zrobić obraz?

[#2] Re: CDTV - obraz płyty

@bombermax, post #1

byl temat uzyj wyszukiwarki

[#3] Re: CDTV - obraz płyty

@bombermax, post #1

Swego czasu były sobie pakiety CDTV Developer / CD32 Developer, które zawierały potrzebne rzeczy do stworzenia płyt bootowalnych dla CDTV i CD32. Początkowo C= kosiło za to kasę, ale później puściło to w lud za darmo. Powinienem mieć gdzieś te pliki. Poszukam i rzucę linkiem...

EDIT: Nawet na dysku to miałem. :)
CD32 Developer Kit
CDTV Developer Kit

Ostatnia modyfikacja: 05.05.2010 16:33:10
[#4] Re: CDTV - obraz płyty

@APC74, post #3

Dziękuję ślicznie!!

Hołdys wiem ze byl temat i to nie raz ale nie wystarczyły mi info tam zawarte.

pozdrawiam!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem