[#1] Nowa CD32
Ale szał
http://www.allegro.pl/item1023614381_amiga_cd32_idealna_jak_nowa_12_gier.html
[#2] Re: Nowa CD32

@Dark_luke, post #1

Jeśli masz na myśli cenę to owszem.

Pozdrawiam
[#3] Re: Nowa CD32

@RadoslawF, post #2

Stan towaru i ackesorii też nie budzi większych zastrzeżeń wśród kupujących. To oni (a właściwie licytant na drugiej pozycji) ustalają cenę.
[#4] Re: Nowa CD32

@Dark_luke, post #1

to wałek
https://ssl.allegro.pl/item990080653_amiga_cd32_idealna_jak_nowa_12_gier.html

[#5] Re: Nowa CD32

@Dorian3d, post #4

piekny okaz ...ale cena zdecydowanie przewartosciowana

[#6] Re: Nowa CD32

@Dorian3d, post #4

znaczy sie na kilku aukcjach sprzedaje to samo?
Z drugiej strony od reki mozna miec CD32 a amigakit za 35 funciakow... Skad taki szal?

[#7] Re: Nowa CD32

@Koyot1222, post #6

Też nie bardzo rozumiem. Jeszcze wczoraj na Allegro znalazłem co najmniej jedną CD32 wyglądającą nie gorzej niż ta, kosztującą kilkukrotnie mniej.
Zauważyłem jedną prawidłowość. Wystarczy, że sprzedający opisze stan Amigi jako bardzo dobry czy igła, a chętni tłumem rzucają się do licytowania, choć obok kończą się brakiem chętnych aukcje z równie zadbanym i tańszym sprzętem. Skąd taka naiwność w narodzie?
Zresztą, CD32 nietrudno utrzymać w dobrym stanie. Czarny plastik, brak klawiatury. Wystarczy mokra szmata i z niemal każdej da się zrobić stan magazynowy.

[#8] Re: Nowa CD32

@frywolny_marian, post #7

No dokładnie.
O jakiejś tam szczególnej wartości kolekcjonerskiej można by mówić, gdyby karton był fabrycznie zapieczętowany, ni razu nie otwierany, a całość wydobyta z Tajemniczego Zapomnianego Magazynu. Onczas dla namiętnego zbieracza kąsek łakomy. Z zastrzeżeniem, że kto wie, czy to, co w środku, działałoby.
I czy faktycznie byłoby TYM czy miało BYĆ

Z szacunkiem
Des

[#9] Re: Nowa CD32

@Des, post #8

Nigdy nie natknąłem się na ofertę sprzedaży nowych CD32, ale gdzieś, kiedyś czytałem, że podobno w Chinach mieści się taki Tajemniczy Zapomniany Magazyn. Podobno Commodore miało tam linię montażową i po bankructwie firmy, łapę na ich dobytku i Amigach położył chiński rząd. Podobni do dziś konsole sobie tam leżakują, a czasem pojawiają się na zagranicznych aukcjach. Ile w tym prawdy? Nie wiem. W dodatku post nie był zbyt świeży.

Ostatnia modyfikacja: 11.05.2010 21:02:10
[#10] Re: Nowa CD32

@Koyot1222, post #6

No raz to sprzedał już ,może podbijał ?

Ostatnia modyfikacja: 11.05.2010 21:11:39
[#11] Re: Nowa CD32

@Dorian3d, post #10

facet mowi ze poprzedni kupujacy nie wyswiazal sie z transakcji wiec wystawil drugi raz

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=16489208

kolesiowi poslal negatyw

wiec to ta sama konsolka

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem