[#1] Prośba o dyskietkę z Workbenchem 1.3
Witam wszystkich użytkowników amigi.

Dzisiaj stałem się posiadaczem mojej własnej Amigi 500 z rozszerzeniem pamięci 512 kb czyli 1MB na pokładzie. :) Wraz z Amigą dostałem sporo dyskietek z których większość to jakieś gry. Niestety mój entuzjazm nie trwał długo gdyż wśród wielu dyskietek nie znalazłem workbencha 1.3. Bardzo chciałbym mieć możliwość przerzucania gier i programów na amige poprzez rs-232 a z tego co wiem workbench jest potrzebny. Czy któryś z drogich kolegów amigowcow byłby w stanie zaopatrzyc mnie w takowa dyskietkę z systemem? na allegro widziałem tylko i wyłącznie workbencha 2.05

To moj pierwszy post tutaj na forum dlatego prosze nie krytykujcie mnie zanadto.

pozdrawiam

jeff__ :P
[#2] Re: Prośba o dyskietkę z Workbenchem 1.3

@jeff__, post #1

Jak jesteś z Poznania to chętnie pomogę.
[#3] Re: Prośba o dyskietkę z Workbenchem 1.3

@jeff__, post #1

Z kolei jak mogę pomóc (osobiście) jeśli jesteś ze Śląska. Wysyłka pocztą nie wchodzi w grę (zwyczajnie nie miałbym kiedy tego wysłać - praca).

Pozdrawiam

Azzorek

[#4] Re: Prośba o dyskietkę z Workbenchem 1.3

@jeff__, post #1

Napisz swój adres gdzie mam wysłać na prv adres e-mail

[#5] Re: Prośba o dyskietkę z Workbenchem 1.3

@arkarc, post #4

Czy mógłbym kolegę prosić o podanie adresu e-mail ? w profilu nie widziałem żadnych danych (kliknąłem na nick przy odpowiedzi do postu).

pozdrawiam

jeff__
[#6] Re: Prośba o dyskietkę z Workbenchem 1.3

@jeff__, post #5

Podaję adres email arkadiusz-arcimowicz@wp.pl

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem