Słuchajcie ludzie, problem jest. Już chyba trzeci tydzień walki z A4000T. Nie jestem w stanie zainstalować systemu na tym komputerze. Kontroler IDE nie działa, więc tu jestem trochę poograniczany. Dostałem dziś wreszcie dysk SCSI ze świeżo zainstalowanym systemem i znowu problem. System był postawiony na normalnej A4000 i teraz brakuje na dysku workbench.library Nie było by problemu, gdyby nie to, że nie ma możliwości skopiować na ten dysk biblioteki workbench.library i TYLKO tej. Niezależnie gdzie, czy do innego katalogu, czy na inną partycję. Zaraz na początku wyskakuje error 11 i pytanie czy usuną nieskopiowany do końca plik. Na dysk mogę skopiować wszystkie inne biblioteki i pliki, oprócz tej. Mogę ta bibliotekę przenieść do RAMu, ale z RAMu również nie pozwoli mi przenieść na dysk. Próbowałem normalnie, przez FileMastera i z linii komend bez startup-sequence. Zmieniałem nazwę pliku, zmieniałem nośniki i nic. Amiga idzie w zaparte i nie pozwoli mi skopiować w żaden sposób tej zakichanej biblioteki na konkretnie ten dysk. O CO CHODZI