@inco,
post #11
Inco, porzadny czterosmaczek dla Ciebie :) Dzieki Twojemu "klikasz na "Add Directory" , wskazujesz folder na pececie..." ruszylem z miejsca. Za cholere bym nie wpadl, ze mozna/nalezy to zrobic z poziomu peceta. Zainstalowalem whdload'a, skopiowalem, jak napisal kolega Tomski gotowe, zainstalowane gry, wrzucilem karte do Amigi... Po tabelce z informacja o niezarejestrowanej kopii whdload'a w wiekszosci przypadkow wyskakuje tabelka z takim oto info - "DOS-Error #205 (object not found) on reading "Disk.1". Pod tabelka trzy przyciski "Quit", "Restart", "Make CoreDump". Moj angielski rewelacyjny nie jest, ale co tam pisze, rozumiem. Nie mam jednak pojecia czego nie znalazl. Co robie zle? Czego/gdzie brakuje?
Jedyna gra, ktora udalo mi sie ruszyc dalej, to Pinball Dreams. Dziala do momentu wyboru stolu, czyli chwili, w ktorej nalezy wlozyc drugi/trzeci dysk z wybranym stolem. Pozniej jest tylko czarny ekran.
Mordimer, dziekuje za informacje odnosnie wspomnianego przez Ciebie urzadzonka, komfort uzytkowania i oblugi z cala pewnoscia jest bezdyskusyjna. Ja jednak Amige traktuje (chyba) nieco inaczej niz reszta szanownych Forumowiczow, czyli innymi slowy nie chce wkladac w nia, poza cf i przejsciowka dodatkowych pieniazkow, gdyz nie planuje jej rozbudowy i uzytkowania do powazniejszych zadan, niz gry z dziecinstwa, ktore maja swoj niepowtarzalny urok, przy ktorych cala moc xbox'a, wspolczesnych kart graficznych nie ma znaczenia. Przypomnialo mi sie o niej za sprawa PSP, na ktory to przypadkiem znalazlem Pinball Dreams. Wystarczy, gdyz nieco rozmijam sie z tematem.
Reasumujac Panowie, dziekuje za dotychczasowa pomoc i prosze w miare mozliwosci o kolejna :)