[#1] Nowe karty G-Force 060 do kupienia
Całkiem ciekawa propozycja, wiem że już była o tym mowa wcześniej ale jeżeli pojawiły się w Vesalia.de to już żadnej ściemy nie ma i są dostępne.

http://www.vesalia.de/e_a4060dt.htm

1944.61 za 060/50MHz ze 128MB fast ram i SCSI2 ;)

[#2] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@atarens, post #1

Kupujesz?
[#3] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@atarens, post #1

Pińcet jeuro 1/3 cena X1000!
Czekam na wersje dla A1200.

[#4] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@atarens, post #1

Z jednej strony fajnie że ktoś coś jednak zrobił z drugiej troszkę drogo a z trzeciej to nie jest nic nowego, dorwali jakąś starą dokumentację i robią.
Ograniczenie pamięci jak w starych CSMK2 i antyczny dzisiaj kontroler SCSI2.
Dla porównania CSMK2 z 64MB bez kontrolera SCSI ktoś wystawiał na allegro, najpierw za 1800 potem za 1600 i jakoś chętnych nie było.
[#5] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@RadoslawF, post #4

troszkę drogo

Freescale sprzedaje 680EC60RC50 po $89.18 przy zakupie 10000 sztuk.

[#6] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@stachu100, post #2

Zastanawiam się nad kupnem a4000 bo mam okazję teraz kupić a wtedy to wszystko możliwe

Ostatnia modyfikacja: 03.09.2010 12:33:04
[#7] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@atarens, post #1

A ja bym wolał tą kartę http://www.vesalia.de/e_ematrix1230.htm :)

[#8] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@virago, post #7

Eeee... to podróba M-Tec'a oO
200 Iuro za 030... You got to be kidding..

[#9] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@bombermax, post #8

raczej blizzarda IV choć osobiscie wolalbym blizza

[#10] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@atarens, post #9

hmmm chodzi mi o rozmieszczenie podzespołów a także firm komponentów - to wszystko siedzi w moim M-Tecu...

[#11] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@bombermax, post #8

Kiedy sie widzi jak na allegro schodzą podobne dopałki, polutowane i mające po -naście lat za 500 i więce złotych, to wcale cena 8 stów za nówkę 030/50 z gwarancją nie jest bardzo porażająca. Dużo bo dużo, ale już w zasięgu przeciętnego zjadacza chleba.

[#12] Re: Nowe karty G-Force 060 do kupienia

@Grygus, post #11

Jak kogoś najdzie kaprys zanabycia już w tej chwili to za 030 da i więcej.
Jak ktoś ma cierpliwość i na spokojnie poobserwuje ceny oraz inne poza allegro oferty to za 600zł kupi nie kręcone 040/40MHz.

Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem