[#1] amiga 600 hd
witam
właśnie chciałem do amiśi 600 podpiąć dysk twardy.

mam dysk 209mb 2,5cala z laptopa oraz zakupionom przejściówke aby podpiąć go do pc.
jednakże jak go mam sformatować i zainstalować system??
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
proszę o czytelną instrukcję tegoż wyczynu gdyż jestem zaspecjalnie w temacie
[#2] Re: amiga 600 hd

@roman25087, post #1

tematów było dużo przeszukaj forum. Wystarczy włożyć do stacji dyskietkę install workbencha zrobić partycje na dysku, poformatować i kliknąć install. I nie używaj tylu emotikonów. Razi to w oczy.

Ostatnia modyfikacja: 08.09.2010 17:40:52
[#3] Re: amiga 600 hd

@sand, post #2

chyba, że roman ma wersję z zabugowanym ROMem, to wtedy czeka go trochę więcej roboty (ale dzięki wyszukiwarce postów na forum z pewnością znajdzie rozwiązanie).

P.S. Zastanawiałem się, po co mu ta przelotka do PC? I olśniło mnie - system chyba chce zainstalować pod WinUAE, a potem po prostu podłączyc twardego do A600. W takim razie... znajdzie rozwiązanie dzięki wyszukiwarce na forum :D

Ostatnia modyfikacja: 08.09.2010 18:04:46
[#4] Re: amiga 600 hd

@roman25087, post #1

http://valwit.net/uaehd.html

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem