[#1] Po ile mogę sprzedać a500?
Wszystko działa, zdjęcia: http://www.aukcjoner.pl/gallery/003218043-A500-3.html#I1 do tego zasilacz. obudowa nie uszkodzona, mało porysowana :p a więc ile? i od razu jakby ktoś był chętny niech pisze na gg:D
P.S. nie wiedziałem do którego działu dać, jeśli nie ten to sory

[#2] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@ktoosiu, post #1

Niemiecka klawiatura to minus, brak informacji ile ma pamięci, brak jakiegoś dodatkowego osprzętu jak joystick czy dyskietki z grami, nawet nie wiadomo czy myszkę dajesz w zestawie.
Nie dał bym nawet 30zł.
Zerknij na oferty na allegro i wstępnie się zorientujesz.

Pozdrawiam
[#3] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@RadoslawF, post #2

wiedziałem że zapomniałęm dodać czegoś. no to tak: do tego jest jeszcze zasiłka, 1mb ram

[#4] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@ktoosiu, post #3

Bez myszki, joya, dyskietek i kabelka lub modulatora z kabelkiem w dalszym ciągu to jest niewiele warte.
http://allegro.pl/amiga-500-zobacz-pamiec-i1231932932.html
I brak chętnych do licytacji.
A zestaw kompletny już jest wart 100zł i może jeszcze wzrosnąć.
http://allegro.pl/amiga-500-osprzet-gry-i1223445770.html

Pozdrawiam
[#5] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@RadoslawF, post #4

"dyskietek" chodzi o stację? jeśli tak to jest:D

[#6] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@ktoosiu, post #5

Raczej chodzi o nośniki (dyskietki), a nie o to czy jest stacja dyskietek...eee no chyba że jej nie ma w komplecie to tym bardziej wartość tej ami spada.
Za te kilkanaście złotych, to nawet bym jej na Twoim miejscu nie sprzedawał. A dyskietki z programami lub gierkami i dodatkowy osprzęt (joy, myszka) to ważne atrybuty. No no bo po komputerze, który można tylko włączyć i nic więcej na nim nie zrobić... To nie serwetka, stołu nie zdobi.

Ostatnia modyfikacja: 18.09.2010 18:58:02
[#7] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@RadoslawF, post #2

Dlaczego niemiecka klawiatura to minus? Nie widzę żadnego powodu dla wyższości układu Ang. ponad Niem. w przypadku A500. To zupełnie bez znaczenia, najważniejsze żeby joystick zagadał :)

[#8] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@silverbud, post #7

Bo w niektórych grach było można coś wpisać przy użyciu klawiatury i dla kogoś przyzwyczajonego do angielskiej Z z Y będzie się myliło.

Pozdrawiam
[#9] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@silverbud, post #7

Nie widzę żadnego powodu dla wyższości układu Ang. ponad Niem. w przypadku A500.

Kwestia przyzwyczajenia. Jak tylko do gier to jeden kit. Ale jakby tak zawalczyć z Amosem?

[#10] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@kjb, post #9

Racja, ale do takiej walki lepiej uzbroić się w A1200 albo chociaż A600 :) Z A500 to tylko gierczenie, a wtedy "to jeden kit".

[#11] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@silverbud, post #10

i mam też 2 pytanie: ile czysta A600 z zasilaczem i pękniętą obudową?

[#12] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@ktoosiu, post #1

Za tego żółtka dam Ci 20 zł.

[#13] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@ktoosiu, post #11

daje 40 zł.

[#14] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@arti4-92, post #13

Tak nie dokońca w temacie. Ile można by dostać za ball design?
[#15] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@BananB, post #14

Wiele, ze 150 zł jak nie lepiej(ja bym był wstanie tyle dac)

[#16] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@ktoosiu, post #1

A czy Szanowna Administracja nie mogłaby tego wątku zamknąć, a najlepiej w ogóle po całości skasować? Bo w tym dziale chyba nie zajmujemy się handlowaniem mocno niepewnym sprzętem?
Jest giełda, są inne, luzackie miejsca i tak dalej.

Z szacunkiem
Des

[#17] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@Des, post #16

Temat nie jest o sprzedaży, a o wycenieniu sprzętu, temat jest jak najbardziej na miejscu.

[#18] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@arti4-92, post #17

Jakim wycenianiu i jakiego sprzętu? Tych wygmeranych w piwnicy, zapleśniałych pięćsetek? Na dodatek sprzedawanych przez ludzi, którzy nie mają zielonego pojęcia o amigowym światku i ubijanych w nim interesach. Giełda jest do tego, szkoda miejsca na serwerze na gadanie, za ile pokiereszowana A500 bez osprzętu.

Z szacunkiem
Des

[#19] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@Des, post #18

szkoda miejsca na serwerze na gadanie

Jakby sie miało skończyć.
Dla mnie to nawet lepiej, bo kupilem 600.

[#20] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@Des, post #18

Może i wygmerana, ale wydaje mi się że ball bendzie więcej warta od gołej 1200. Jeśli zechce sprzedać to wystawie aukcje na znajomym portalu:)

[#21] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@BananB, post #20

BENDZIE jak nic. Śmiało wystawiaj ...
[#22] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@BananB, post #20

no wystawiaj

[#23] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@arti4-92, post #22

Nie bardzo mi sie chce ścigać w jakiś aukcjach, bo to niema
sensu, ludzie nakręcają tam ceny

no to jak jest Arti z toba :) ?

[#24] Re: Po ile mogę sprzedać a500?

@arti4-92, post #22

BENDZIE :P Na razie nie wystawiam, muszę się najpierw pobawić:) Jak ktoś jest ciekawy to fotka jest już w . graffiti.

Obrazek został zgłoszony do moderacji.

Ostatnia modyfikacja: 20.09.2010 13:18:21
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem