[#1] Górna blacha w A600
Króciutkie pytanie. Czy w A600 montowano górną blachę czy nie? W żadnej nie widziałem a w opisie technicznym jest zaznaczona jako top shield.

[#2] Re: Górna blacha w A600

@silverbud, post #1

w kazedej amige blache ekranujaca montowano (tzw ekran gorny)

[#3] Re: Górna blacha w A600

@HOŁDYS, post #2

No właśnie. Potrzebuję zdobyć tąką, a na allegro wszystkie mają wyprute blachy. Gość mi napisał, że miał 5 sztuk wszystkie bez.

[#4] Re: Górna blacha w A600

@HOŁDYS, post #2

Oj chyba z a600 to nie było tak do konca, ja zdaje sie raz widzialem ekran gorny w a600. Dodam ze od groma egzemplarzy przewalilo sie przez moje lapki.

[#5] Re: Górna blacha w A600

@fazior, post #4

wszysytkie byly grzebane (blacha usuwana bo dysk sie nie miescil)
wszystkie nie grzebane A600 mialy blache ,,i sanki na ekranie
wiec to byl standart (prawdopodobnie Amiga podczas pracy zaklocala radio itp)

mam taka blache jak ci trzeba odezwij sie za tydzien :-]

Ostatnia modyfikacja: 21.09.2010 12:01:42
[#6] Re: Górna blacha w A600

@HOŁDYS, post #5

OK, to daj znać na maila kiedy i za ile tą blachę.

[#7] Re: Górna blacha w A600

@HOŁDYS, post #5

Hmm, pare razy na angloforach widzialem jak ludzie zarzekali sie ze w brand nju a600 nie bylo ekranow. Na ppa tyz cos na ten temat bylo: http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=1&t=32964#reply_32981

[#8] Re: Górna blacha w A600

@silverbud, post #1

Nie w każdej. Moja A600 była oryginalnie zaplombowana a nie miała tej blachy. Zakładam, że począwszy od któregoś etapu produkcji zaczęto ciąć koszty.
[#9] Re: Górna blacha w A600

@Daclaw, post #8

A moja od której zaczynałem miała taki ekran . :D
[#10] Re: Górna blacha w A600

@Arkadyy, post #9

moja ma

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem