Pakiet MUI instalujesz swoja drogą najpierw.
Potem ściągasz Miami które jest w dwu archiwach, w jednym jest program i dodatki w drugim jest graficzny interfejs do programu.
Ściągnąć i zainstalować trzeba oba archiwa.
inne, nie wymagajace mui. zerknij co lezy w aminecie. a amitcp albo genesis jak najbardziej mozna rozwazyc jako alternatywe - odpadnie problem wersji demo. no chyba ze lewego klucza bedziesz uzywal.
To przeczytaj co tam wyświetla lub wklej tutaj.
Wszystko jest dobre ale dla kogoś kto nie potrafi programu zainstalować radził bym się łatwiejszych rozwiązań trzymać.
Nie potrafisz MiamiDX zainstalować to sprawdź może zwykłe Miami się uda.
Łatwiejszego programu w instalacji i konfiguracji nie znajdziesz.
Używam Genesis już ładnych parę lat, ale nie wiem jak dziś wygląda rejestracja programu. Wersja niezarejestrowana przerywa połączenie po 30 minutach, Miami po 60.
Genesis to podobno graficzna nakładka na pakiet AmiTCP.
Osobiście nie używałem, bawiłem się w zamierzchłych czasach AmiTCP a potem tylko Miami i MiamiDX.
Miałeś dać zrzut komunikatu że coś nie bangla a nie działającego programu.
noi git. sciagnij i zainstaluj pakiety z gui to wtedy bedzie dzialac. sek w tym ze w aminecie ich nie widze. wiec albo googlaj az znajdziesz albo uzyj innego stosu.
Fakt, samodzielnie się nie da, trzeba to mieć rozpakowane przy instalacji MiamiDx10cmain.lha i installer to sam zainstaluje.
Powinno ci wyświetlić przy instalacji że brakowało interfejsu graficznego.
dokaladnie tak. rozpakuj oba archiwa do tego samego katalogu i odpal installera znowu. nie musisz starej instalacji kasowac, po prostu zostanie nadpisana
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.