[#1] Mapowanie
Witam.

Chciałbym zmapować kicka 3.1 by postawić os 3.5 na mojej 1200 w konfiguracji jak niżej. Planuje najpierw pobawić sie na emulatorze a potem przekopiować wszysko na dysk amigi.
Ściągnąłem Skicka i zrobiłem ten katalog Kickstarsts w DEVS, powrzucałem pliki z odpowiednimi nazwami i teraz nie wiem co dalej, bo nie bardzo kapuję instrukcję. Trzeba coś zapewne dopisać w Startup-sequence, ale nie wiem co i w którym miejscu. Mógłby ktoś objaśnić?

[#2] Re: Mapowanie

@szejk, post #1

C:Skick DEVS:Kickstarts/kick40068.a1200 QUIET

w razie problemów dopisz jeszcze bodajże NOPATCH przed QUIET

Najlepiej dodaj tą komendę na początku s-s.

[#3] Re: Mapowanie

@altcomputing, post #2

Dzięki wielkie, działa. Na początku nie dałem opcji NOPATCH i ekran migał na żółto. Po jej dodaniu jest ok i os 3.5 się zainstalował na emulatorze :)

[#4] Re: Mapowanie

@szejk, post #3

50zł. Faktura czy paragon? ;)

Miłego używania.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem