[#9]
Re: Bounty na ScanDoubler + FF
@Thom/CT,
post #7
Thom, nie spinaj się tak.
Chcesz odpalić bounty na scandoubler zrobiony od podstaw? Odpalaj, mnie nic do tego. Jednak sądzę, że koszt zrobienia takiego urządzenia będzie o wiele większy niż dostępne rozwiązania.
Musisz jeszcze znaleźć osobę, która taki sprzęt zrobi a tanie to pewnie nie będzie, zapytaj naszych forumowych fachmanów.
Nie chodzi mi o dezaprobatę dla Twojego pomysłu, źle to odebrałeś. Wg mnie po prostu nie ma to sensu bo takie urządzenie już istnieje, sprawdza się bardzo dobrze a to, że jest drogie świadczy o tym, że takie bounty będzie musiało pochłonąć sporą kasę.
Myślisz, że ludzie rzucą kasę na taki projekt a tak kolorowo nie musi wcale być, co niestety udowodniło bounty na nowy sprzęt oparty o powerpc, który okazał się niewypałem a wg mnie zainteresowanych nową płytą było więcej niż klasykowców, którzy chcieliby wrzucić kasę na nowy scandoubler bez żadnej gwarancji podjęcia i powodzenia projektu.
Klasykowanie przeszło mi jakiś czas temu, ale z uwagą i zadowoleniem przyglądam się różnym projektom takim jak Natami.
Masz siłę, czas i możliwości zrobić bounty na sprzęt? To działaj!