[#1] Sterowniki do czytnika PCMCIA - CF
Przez przypadek skasowałem moją dyskietkę startową ze sterownikami obsługującymi slot PCMCIA. W PC nie mam stacji dyskietek i nie wiem jak przerzucić sterowniki. Macie jakiś pomysł?
[#2] Re: Sterowniki do czytnika PCMCIA - CF

@Amiga4ever, post #1

jeśli nie masz kabla Amiga-PC to chyba ktoś musi ci podesłać na dyskietce stery

[#3] Re: Sterowniki do czytnika PCMCIA - CF

@Skiba, post #2

A jesli wyjme kartę CF z zainstalowanym WB z Amigi i podepne pod PC? Wiem że jej nie zobaczy, ale czy da sie do tego zmusić Winuae i jak to zrobić
[#4] Re: Sterowniki do czytnika PCMCIA - CF

@Amiga4ever, post #3

tak da się zrobić..
odpalasz WinUae ustawiasz w opcjach taką samą Amigę jaką masz.. (pamięć, Kick, procesor itd.)
w zakładce dyski twarde (Harddisk) klikasz dodaj dysk twardy (Add Directory) i zaznaczasz swoją kartę CF.
AmigaOS powinien bez problemu wystartować
ściągnij stery z aminetu i wgraj na jakaś partycje
po kłopocie :D

[#5] Re: Sterowniki do czytnika PCMCIA - CF

@Skiba, post #4

Zrobione:) Dzieki. I tak o wiele szybciej i łatwiej instaluje sie gry na CF uzywajac WHDLoadera :)

Ostatnia modyfikacja: 13.11.2010 16:30:12
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem