[#1] Zamienie konsole PS2 na Amige
Witam

Chetnie zamienie konsole PS2 slim na Amige 1200 lub Amige 500, w sklad konsoli wchodzi:
- konsola PS2 slim
- 2 pady, jeden oryginalny SONY i jeden bezprzewodowy, firmy nie pamietm...
- 2 karty pamieci w tym 1 oyginalna SONY i 1 inna 64 MB z wgranym FMCB i jakimis uzytkami
- 2 oryginalne gry: Soul Calibur II oraz ight Night Round 5
-oryginalne pudelko od konsoli ( o ile je znajde)
-kabel do polaczenia konsoli z TV po SCART

Konsola nosi slady uzytkowania, ale laser jestb sprawny czyta plyty bez problemu, ponadto konsola nie jest przerobiona ale jak napisalem dolaczam memorke z Free mc Boot wiec z odpalaniem wiekszosci kopii gier nie bedzie problemu

Co do Amigi, to na pewno ma byc dzialajaca i kompletna, tak, zebym mogl ja podlaczyc i zaczac sie bawic starymi giercami Z oczywistych wzgledow preferuje A1200 ale jak ma ktos przyjaciolke w wersji 500 to jak najbardziej tez jestem zainteresowany. ew. oferty prosze skladac na GG 1249775 lub tu na forum

P.S jakies fotki wstawie jak bedzie jakies zainteresowanie bo nie mam poki co czym zrobic

[#2] Re: Zamienie konsole PS2 na Amige

@marson, post #1

Od tego jest dział Giełda !!

[#3] Re: Zamienie konsole PS2 na Amige

@PrzemasIII, post #2

ja zamienie kota 3 letni leje w buty na jakis pad do amigi OK

[#4] Re: Zamienie konsole PS2 na Amige

@HOŁDYS, post #3

Jak leje nie do kuwety to znaczy, że jest zestresowany. :) Trzeba znaleźć przyczynę stresu i ją zlikwidować. Ja ostatnio przeżywam coś podobnego. Na trzy koty, dwa się przystosowały do nowego miejsca, a jeden odreagowuje właśnie w ten sposób. Na razie próby odstresowania jej (bo to akurat kotka) nie przyniosły pozytywnych rezultatów. W starej chacie przez całe lata ani razu żaden z nich tego nie zrobił. Teraz za to ona nadrabia i to za trzy koty i wszystkie te lata. :)

[#5] Re: Zamienie konsole PS2 na Amige

@MDW, post #4

Moje nie sikają do kuwety w ogóle. Być może dlatego że nie mam kuwety w domu? :)
Jak chcą siku to się ustawiają pod drzwiami, ja drzwi otwieram, koty wychodzą na spacerek.
[#6] Re: Zamienie konsole PS2 na Amige

@madman15, post #5

A to fakt. W sezonie niezimowym rzeczywiście większość załatwiań się jest poza domem. Jednak w zimie na zewnątrz wychodzi tylko jeden z kotów. Dwa pozostałe robią się na ten okres domowe.

[#7] Re: Zamienie konsole PS2 na Amige

@marson, post #1

No coś Ty? Sciągnij sobie z "neta" emulator Amigi dla PS2 i pograsz sobie we wszystkie gierce - i to jak wygodnie. Dodatkowo masz mnóstwo emulatorów konsolek, automatów i innych starych komputerów dla PS2. Prawdziwa kopalnia staroci. Całego życia nie przegrasz. ;)

Ale Amigę też sobie możesz kupić - A1200 z 030 i używać jako komputera :)
[#8] Re: Zamienie konsole PS2 na Amige

@Andrzej Drozd, post #7

to nie lepej emulowac ps2 i Amige na PC ?

[#9] Re: Zamienie konsole PS2 na Amige

@PrzemasIII, post #8

to nie lepej emulowac ps2 i Amige na PC ?

Amigę lepiej na PC, bo choćby to był pecet 2GHz to świetnie ciągnie WinUAE i bardzo często używam. Przeważnie użytków (bo mi śmigają na WinUAE lepiej niż na sprzętowej Ami) i sprawdzam czasami gry. Jak "zaiskrzy" to gram na prawdziwej Ami.
Tak więc użytki na WinUAE owszem, natomiast gry - kategorycznie nie. :)
Co do PS2, to mój pecet 2GHz nie uciągnie emulatora PS2. Można popykać za to w PSXa.
Po zatym ja w ogóle nie gram na pecetach. Pecet dla mnie m być od internetu i do robienia muzyki. Kropka. :)
[#10] Re: Zamienie konsole PS2 na Amige

@marson, post #1

Spoko ja chętnie się wymienię na A500 kompletną. Odezwę się na priv.

Ostatnia modyfikacja: 19.11.2010 23:45:51
[#11] Re: Zamienie konsole PS2 na Amige

@marson, post #1

Oddam a1200 leżącą w piwnicy, jednakże sprawną. Mam mysz, ks 3.0 albo 3.1, nie pamiętam już. Sprzęt chodzi, jeśli jesteś zainteresowany to daj znać. ;) Zasilacz musiałbym znaleźć, bo przerobiłem stary AT do podłączenia do niej, czyli braków w zasilaniu nie będzie jak coś. ;]

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem