[#1] Amigowe zakupy
Witam mam pytanko nie wiecie moze gdzie mozna znalesc jakiekolwiek czesci akcesoria oraz oprogramowanie do komputerow Amiga, mieszkam w Szczecinie a znany mi sklep z interesujacymi mnie rzeczami padl.

pozdrawiam oraz dziekuje :D

[#2] Re: Amigowe zakupy

@mlody1985, post #1

Zostaje Ci www.amigakit.com.....

[#3] Re: Amigowe zakupy

@mlody1985, post #1

Allegro, Świstak.

www.AmiBay.com

[#4] Re: Amigowe zakupy

@mlody1985, post #1

Ja osobiście polecam sklep efuzine.. Sprzęt z najwyższej półki. Wszystko dziala rewelacyjnie:)

[#5] Re: Amigowe zakupy

@mlody1985, post #1

Ja osobiście polecam sklep efuzine.. Sprzęt z najwyższej półki. Wszystko dziala rewelacyjnie:)

[#6] Re: Amigowe zakupy

@Skiba, post #4

Ja także polecam eFunzine - oprócz sprzedaży zawsze starają się doradzić i pomóc. Wiele rzeczy można negocjować, także wymianę starego sprzętu co czasem jest naprawdę opłacalne.

http://www.efunzine.com

[#7] Re: Amigowe zakupy

@mlody1985, post #1

A co potrzebujesz konkretnie?
[#8] Re: Amigowe zakupy

@mlody1985, post #1

E-funizne polecam z całego serca, Pan Marcin ma duże zrozumienie dla wszelakich amigowych fanaberii.
Z zagranicznych to ebay. Maja sporo rzeczy.
Ze sklepów "oficjalnych" to jeszcze Vesalia (www.vesalia.de). Względnie próbuj w Amistore (www.amistore.de).
Najlepszy jest chyba Amigakit, dociera wszystko, choc ceny wysokie. Kupuje u nich od dawna i nigdy nie zdarzyła się jakaś wpadka. Choć wciąż czekam na klawiaturę i mysz do AOne i wciąż nie ma a już miesiąc temu zamówioną.

Ja również mam sporo gratów do Ami, nie prowadzę sklepu, ale likwiduje kolekcje, wiec może, jak chcesz, napisz na priv co potrzebujesz.
Pzdr
C3

[#9] Re: Amigowe zakupy

@c3h6, post #8

kupOWAŁEM kilka razy na na efunzine.
serdecznie POLECAM:d:d:d:d:d
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem