[#1] Szukam Amigowców z Lubuskiego
Tak jak w temacie szukam i jestem ciekawy ilu jest Amigowców w woj.Lubuskim.Ja mieszkam w miejscowości Silna ,jak ktoś jest z lubuskiego niech napisze z miejscem zamieszkania .W celach zacieśniania znajomości. :D
[#2] Re: Szukam Amigowców z Lubuskiego

@Arkadyy, post #1

[#3] Re: Szukam Amigowców z Lubuskiego

@Arkadyy, post #1

ja Lubelskiego znam kilku :)

[#4] Re: Szukam Amigowców z Lubuskiego

@HOŁDYS, post #3

Ale jemu chodziło o drugi koniec Polski - Lubuskie

[#5] Re: Szukam Amigowców z Lubuskiego

@altcomputing, post #4

oo doprawdy :-]

[#6] Re: Szukam Amigowców z Lubuskiego

@HOŁDYS, post #5

W PAUBASE na pewno wszystkich nie ma ,bo mnie np.tam nie znajdziecie.
I dla tego wymyśliłem taki temat ale pewnie nie wszyscy chcą się ujawniać-a szkoda. :D
[#7] Re: Szukam Amigowców z Lubuskiego

@Arkadyy, post #6

Hmm. Jak uważasz, że szkoda, to dlaczego i Ty się czegoś chyba wstydzisz? :D

[#8] Re: Szukam Amigowców z Lubuskiego

@Arkadyy, post #1

No ja mieszkam w okolicach Zielonej Góry. Co prawda póki co nie mam odpalonej AMi na 100%, ale jestem w trakcie składania sprzętu. Mam kilka A1200 oraz jedną A500. Tylko czasu nie mam, żeby się za to zabrać. Aktualnie poluję na jakąś kartę turbo do Amigi, a może się uda gdzieś wyhaczyć A4k (ale z tym raczej ciężko będzie). Dużo się pozmieniało od 2001 roku. Zastanawiam się czy poza hobby udało by się Amigę wykorzystać do pracy. Myślę o skryptach pisanych w PHP i wykorzystaniem MySQL. Aktualną platformą pracy jest dla mnie Linux. Nie wiem jak sprawa wygląda pod OS 4.1

A może lepiej skupić się na sprzęcie pod nowy OS zamiast inwestować w klasyczne Amigi?

przepraszam za offtop :)
[#9] Re: Szukam Amigowców z Lubuskiego

@ITU, post #8

Teoretycznie do pracy to lepiej inwestować w nowe rozwiązania, więc OS4 jest lepszym wyborem niż OS3.

[#10] Re: Szukam Amigowców z Lubuskiego

@Arkadyy, post #1

Żagań, po nowym roku Zielona góra ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem