[#1] Packmaster i jego tłuamczenie
Czy ktoś wie czy jest lepsze, czytaj poprawione Locale, tego programu? Bo mnie już na oczy się rzuca tłumaczenie pożuć. Albo może wiecie jak/gdzie to poprawić? Używam wersji 1.28.

[#2] Re: Packmaster i jego tłuamczenie

@Tomski, post #1

Ja do zabawy z plikami *.catalog używałem programu CatEdit. Prosty i spełniający moje wymagania program z GUI. Zabiegi kosmetyczne, jak ten, który opisujesz można w nim przeprowadzić bez problemu.

[#3] Re: Packmaster i jego tłuamczenie

@Mordimer, post #2

Dzieki! trampolina Ten Packmaster nie posiada Locale. Wszystko jest zaszyte w jednym wykonywalnym pliku(tak sądzę). Źle się wyraziłem w poprzednim poście, mea kulpa.

Ale program co podałeś jest rewelacyjny, gdyż nie musiałem grzebać edytorami do binariów(z marnym skutkiem zresztą) w DOpusie5.5.

Ostatnia modyfikacja: 20.01.2011 22:26:04
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem