[#1] Benchmark Picasso IV vs CyberVision
Interesuje mnie benchmark Picasso IV kontra CyberVision 64 i 3D oraz PPC. Przede wszystkim interesuje mnie porównania PIV i CV64. Ma ktoś może linka do takiego testu?
[#2] Re: Benchmark Picasso IV vs CyberVision

@alekc, post #1

Nie wiem gdzie można znaleźć jakiś wiarygodny benchmark, ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że nie widziałem dużej różnicy w szybkości działania pomiędzy Picasso IV i Cybervision 64 pod AOS3.9.
CVPPC tak czy inaczej bije te dwie karty na głowę.
[#3] Re: Benchmark Picasso IV vs CyberVision

@stachu100, post #2

Z wymienionych CVision lub BVision będą najszybsze i jest to odczuwalne, pytający nie sprecyzował do jakiej Amigi.
W slotach Z3 szybsza będzie CV64 ale nie sądzę aby było to odczuwalne w stosunku do pozostałych, pomiędzy pozostałymi raczej nie będzie znaczącej różnicy.

Pozdrawiam
[#4] Re: Benchmark Picasso IV vs CyberVision

@RadoslawF, post #3

Chodzi mi o sloty ZIII i A4000. Dzięki za informacje.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem