[#1] zbiorowe zamówienie na programy Elboxu
Witam wszystkich , powielając temat na zbiorowe zamówienia Whd load i Opus Magellana chciałbym zapytać szanownych kolegów czy ktoś miałby ochotę na wydania Elboxu dotyczące programów TSS megaMIX( EUR 42.95),
i Red Mars( EUR 29.95). Dostałem odp. że przy zakupie obu pakietów mogą zaproponować mi 30% upustu w stosunku
do cen w ich sklepie internetowym.
Dla mnie to i tak za drogo ,ale jeśli znaazłoby się kilka osób można by po negocjować cenę .
Co wy na to? W jedności siła.
[#2] Re: zbiorowe zamówienie na programy Elboxu

@vegeta, post #1

Na TSS megaMIX (to jest ta składanka wszystkich programów TSS?) też miałbym chrapkę ale nie za taką cenę. Maks 50zł. Drugim programem/grą nie jestem zainteresowany.

[#3] Re: zbiorowe zamówienie na programy Elboxu

@vegeta, post #1

Czy to ruszy na eMacu i Morphos-ie? Jeżeli tak to byłbym zainteresowany.
[#4] Re: zbiorowe zamówienie na programy Elboxu

@Tomski, post #2

Z rok temu właśnie zakupiłem u nich Red Mars za te 20 parę Eur. Moim zdaniem nie warte tych pieniędzy.
Warto za to TSSMix - choć ten już zdobylem na Allegro za 40 pln :D

[#5] Re: zbiorowe zamówienie na programy Elboxu

@vegeta, post #1

W sumie interesował by mnie jedynie AmiTekst Pro 3.03 bo moja stara dyskietka padła od leżenia. Nie widzę nic ciekawszego na tej płycie. Jak tanio je sprzedadzą ok 50 zł to się piszę więcej nie dam.

[#6] Re: zbiorowe zamówienie na programy Elboxu

@vegeta, post #1

Powiedz panom z firmy Elbox ze ceny za te pozycje są za drogie. Śpioch
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem