[#1] IDE-Fix97 Rejestracja ?
Odpaliłem mój DVD Combo w Amidze. Na razie wszystko na kabelkach, teraz piłka i śrubokręcik i pakujemy Combosa do A1200. Jestem bardzo zadowolony. Nie sądziłem że odczyt katalogów bedzie taki szybki, wręcz błyskawiczny, prawie jak karty CF 4GB. Podobnie kopiowanie, wszystko sprawnie i bardzo szybko. Problem tylko z komunikatem od IDE-Fixa. Można to gdzieś zarejestrować czy istnieje jakaś wersja już bez tych "przypominaczy".
Nie mówię o cracku, nie lubię piractwa...

[#2] Re: IDE-Fix97 Rejestracja ?

@Wojox, post #1

sprawdz aminet, wyszla chyba wersja darmowa. a jakby co to mozesz mailnac do individual computers, oni za to odpowaiadaja :)
[#3] Re: IDE-Fix97 Rejestracja ?

@Wojox, post #1

Wydaje mi się, że chyba nie można już zarejestrować.
Pełna wersja, zarejestrowana, jest w pakiecie Amiga Forever.

[#4] Re: IDE-Fix97 Rejestracja ?

@Valwit, post #2

http://aminet.net/package/disk/misc/IDEfix97
Jest tu wersja 3.5 i raczej pisze że DEMO dla sys 3.5.
Spróbuję poszukać może tego z AmigaForever... OK
No i zostaje jeszcze Ind com...

[#5] Re: IDE-Fix97 Rejestracja ?

@Valwit, post #2

A jak to wygląda z korzystaniem z IDE-Fix97 z uaktualnionym FFS/SFS i scsi.device - takim aby można było używać dysków powyżej 4GB? Chodzi mi o to jak i czy można używać tego sterownika IDE-fix97? Co z prędkością odczytu/zapisu w stosunku do scsi.device? Krótko pisząc, czy warto przesiąść się na IDE-Fix97? Mnie najbardziej interesuje działanie tego sterownika na standardowym kontrolerze Amigi.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem