[#1] Magazyn Amiga CD
Witam.
Poszukuję trzech wydań Magazynu Amiga z lat 2000, które wyszły tylko na cd. Wiem że same cedeki będzie trudno zdobyć , ale mnie interesują głównie same artykuły , czy ktoś wie skąd je można ściągnąć??
[#2] Re: Magazyn Amiga CD

@vegeta, post #1

Same cedeki bardzo prosto zdobyć, zgłoś się z emailem na mój mail/gg ;)

EDIT: A jesli chodzi o te wydania na CD, to to są te 13, 14 i 15 wydane w formie HTML?
To moment, za chwilę będą tu: http://fantastyka.thecompany.pl/index.php?dir=Biblioteka/Czasopisma/Amiga_Magazyn/

Ostatnia modyfikacja: 11.03.2011 13:53:55
[#3] Re: Magazyn Amiga CD

@Shoonay, post #2

Jesteś WIELKI;) Dziekuję

Właśnie skończyłem czytać , smutne że tak skończył największy Amigowy magazyn w polsce. Poszukam jakie programy były na tych płytkach i czy są jakieś których nie mam a które mnie interesują i wtedy napiszę na priv. do Ciebie . A narazie bardzo dziekuję i pozdrawiam
[#4] Re: Magazyn Amiga CD

@Shoonay, post #2

Czy będą kolejne numery do ściągnięcia?.Ja zakończyłem znajmość z MA około roku 1999. :)
[#5] Re: Magazyn Amiga CD

@simka113, post #4

Jakie kolejne numery?
Obawiam się że to już wszystko, od wczoraj zmirrorowałem też zawartość RetroReaders i wrzuciłem wszystkie skany papierowych wydań MA.

[#6] Re: Magazyn Amiga CD

@Shoonay, post #5

MA mam na półce w wersji papierowej, ale przydał by się w wersji elektronicznej spis zawartości każdego numeru, ułatwiło by to szukanie potrzebnych artykułów. Ma ktoś coś takiego pod ręką ?

Pozdrawiam
[#7] Re: Magazyn Amiga CD

@RadoslawF, post #6

Posiadam. Spis w formacie amigaPL.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem