[#1] Opus Magellan -drukowanie instrukcji
Czy ktoś próbował tę instrukcję, z zamówienia zbiorowego, wydrukować?

Mnie się nie udaję jej wydrukować tak jakbym chciał. A chciałbym sobie wydrukować i złożyć książeczkę wielkości formatu A5. Kombinuję z ustawieniami drukarki, fakt nie za długo, ale to jakoś dziwnie wychodzi.

Macie jakiś patent jak to ładnie zrobić tak aby potem poręcznie było tego używać?
Raczej nie chciał bym drukować na formacie A4 jednej strony - za duże to i nie poręczne.

[#2] Re: Opus Magellan -drukowanie instrukcji

@Tomski, post #1

Tak na marginesie: ile stron ma ta instrukcja ?

[#3] Re: Opus Magellan -drukowanie instrukcji

@Dopuser, post #2

183 strony jak dobrze pamiętam.

[#4] Re: Opus Magellan -drukowanie instrukcji

@Tomski, post #1

Ja PDFy to wiele razy drukowałem do formatu A4, a następnie wkładałem kartki do segregatora. Bardzo poręczna forma, tylko trochę trzeba się namęczyć z dziurkowaniem (wystarczy linijka, ołówek, dziurkacz i trochę cierpliwości). Polecam dla kogoś kto chce niewielkim nakładem pracy uzyskać komfort korzystania z instrukcji na długi czas.

[#5] Re: Opus Magellan -drukowanie instrukcji

@Tomski, post #1

W jakim języku jest dawana instrukcja z wersją aktualną?
Moja niestety jest tylko niemiecka. :(

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem