[#1] SLM Instalacja na hdd
Witam

Mam gre super league manager w wersji aga i usiluje ja zainstalowac na dysku. Niestety nie udaje mi sie to. Wyciagnalem wszystkie katalogi i pliki z dyskietek i nagralem do jednego katalogu. Ale podczas proby uruchamiania gra sie zatrzymuje. Oto efekt moich dzialan, gdyby ktos chcial pomoc.

http://bajcar.cba.pl/dane/slm.tar.bz2

Pozdrawiam
[#2] Re: SLM Instalacja na hdd

@pjk, post #1

Nie mogłeś wrzucić tego w jakimś bardziej przyjaznym dla Winshitu formacie? ;) Pewnie i tak wkrótce to zrobisz bo nikt nie będzie chciał tego ściągać

Moje skromne doświadczenie w tym temacie i intuicja mówią że nie porobiłeś assignów.

[#3] Re: SLM Instalacja na hdd

@jaa2, post #2

A jaki to jest przyjazny dla czegostam format? Przeciez tar.bz2 rozpakuje winzip, winrar, 7zip. Takze nie widze problemu.

Pozdrawiam

Ostatnia modyfikacja: 04.04.2011 20:31:28
[#4] Re: SLM Instalacja na hdd

@pjk, post #3

Rzeczywiście, zwracam honor. Mam coś pochrzanione z ikonkami.

Dalej upieram się przy assignach.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem