[#1] Mediator A4000T
Dlaczego na alleszrocie jeszcze nigdy nikt nie sprzedawał mediatoraPCI do A4000 ??
[#2] Re: Mediator A4000T

@Shredder, post #1

Ja sprzedawałem, ale po 24 godzinach się wycofałem. Poza tym to był komplet z mirage pro.
[#3] Re: Mediator A4000T

@Shredder, post #1

ja do A4000D zakupilem miesiac temu w efunzine

[#4] Re: Mediator A4000T

@PrzemasIII, post #3

ile dałeś nówka czy używka
[#5] Re: Mediator A4000T

@Shredder, post #4

Czasem nie da sie sledzic wszystkich aukcji. Sa takie, ktore pojawiaja sie blyskawicznie i ktos kupuje (kup teraz). Sam tak nieraz zakupilem, minuty po wystawieniu (gdy na cos polowalem - doslownie!).

PS. Interpunkcja mile widziana ;)

[#6] Re: Mediator A4000T

@jarema, post #2

Widziałem tę aukcję i rzeczywiście szybciutko zniknęła. Zastanawiałem się czy ktoś dokonał zakupu tego cuda :)
[#7] Re: Mediator A4000T

@ITU, post #6

Rozmyśliłem się i dobrze, choć gdyby ktoś kliknął "kup teraz" nie byłoby zmiłuj.
[#8] Re: Mediator A4000T

@Shredder, post #1

Chodzi Ci o mediatora do zwykłej A4000 czy konkretnie do A4000Tower?
Jeżeli to drugie i ewentualnie jesteś zainteresowany kupnem to zapraszam na priv.
[#9] Re: Mediator A4000T

@Shredder, post #1

Elbox ma nowe sztuki nawet z Radenem

http://www.elbox.com/news_10_06_08.html

[#10] Re: Mediator A4000T

@jarema, post #7

Hmmm... z ciekawości jak to się stało, że chciałeś Ami sprzedać, a następnie się rozmyśliłeś?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem