[#1] ToolManager i dock'i wielopoziomowe
witam

pytanie moze banalne ale zawsze kazdy wyklada sie na rzeczach prostych:)
brzmi: czy udalo sie komus skonfigurowac TM tak aby uzywac dockow zeby otwieraly inne. Guide programu wcale jasno tego nie tlumaczy (podobnie artykul w MA mowi to samo tylko ze przetlumaczone na polski). Jesli komus udala sie ta sztuczka to bylbym wdzieczny za przeslanie mi toolmanager.prefs na moje konto (jak w naglowku)

pozdrawiam
stebel
[#2] Re: ToolManager i dock'i wielopoziomowe

@stebel, post #1

Do uruchaminia innych programów można używać również Tools Daemon. Ja go używam bez problemów. Łatwa konfiguracja. :D

[#3] Re: ToolManager i dock'i wielopoziomowe

@spiryt, post #2

tylko ze ja dostalem "hopla" na punkcie docka graficznego dzialajacego pod srodkowym klawiszem myszy, a fajnie by bylo zeby stworzyc sobie takie wielopoziomowe menu zlozone z grafiki (takie magicmenu tylko pod 3 klawiszem):)
[#4] Re: ToolManager i dock'i wielopoziomowe

@stebel, post #1

A skąd wziąć toolmanagera bo na aminecie nie mogę go znaleźć . To nie freeware?
[#5] Re: ToolManager i dock'i wielopoziomowe

@radek_borowicz, post #4

jest na aminecie i nazywa sie toolmanagerbin.lha
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem