[#1] Prometeusz - Dokumentacja techniczna
Jeśli ktoś z was posiada dokumentację techniczną Prometeusza, która była na oryginalnym CD, to proszę o podesłanie. Potrzebna mi mapa rejestrów i pamięci, opis byteswappera itd.

[#2] Re: Prometeusz - Dokumentacja techniczna

@strim, post #1

uderz do autora projeku Grzegorza Kraszewskiego

[#3] Re: Prometeusz - Dokumentacja techniczna

@HOŁDYS, post #2

Naturalnie to pierwsze co zrobiłem, zanim założyłem tu wątek. Niestety on nie posiada już tej płyty.

[#4] Re: Prometeusz - Dokumentacja techniczna

@strim, post #3

http://www.megaupload.com/?d=D0VUWROW

[#5] Re: Prometeusz - Dokumentacja techniczna

@strim, post #4

Może by to ISO na Aminet wrzucić? Za jakiś czas pewnie znowu ktoś zapyta o tą płytę. :)
[#6] Re: Prometeusz - Dokumentacja techniczna

@strim, post #4

Tego - a prawa autorskie? Masz pozwolenie na puszczenie tego linka?
Tak pytam, żeby PPA przez to jakichś nieprzyjemności nie miało (że udostępnia linki do nielegalnych programów).

[#7] Re: Prometeusz - Dokumentacja techniczna

@APC74, post #6

To jest obraz płyty, która była niegdyś dodawana do Prometeusza. Zawiera sterowniki i dokumentację. Większość z tego była do ściągnięcia na stronie firmy Matay.

Idąc takim tokiem rozumowania należałoby zakazać dystrybucji wszystkich sterowników, do wszystkich sprzętów amigowych, których producenci zbankrutowali...
głową w mur

[#8] Re: Prometeusz - Dokumentacja techniczna

@strim, post #7

Odświeże temat...
Jest gdzieś jeszcze dostępna ta dokumentacja? Chciałbym się dowiedzieć jak instalować karty PCI na AA3000+.
[#9] Re: Prometeusz - Dokumentacja techniczna

@Rafał A-3000, post #8

Prometeusz zainstalowany, karty są przez prominfo wykrywane, tylko jak je dołączyć do systemu?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem