[#1] Ikona Zzzz
Poszukuję ikony "dymku myślenia" miałem ją kiedyś na OS3.1 pojawiała się przy ikonifikacji. Miała Ci ona szary gradient na sobie i (chyba) outline czarny a po kliknięciu efekt glow. Rozpakowałem kilka pakietów z Aminetu ale jakoś nie mogę znaleźć. Może ktoś z Was poda namiar czy coś.

[#2] Re: Ikona Zzzz

@ede, post #1

Ja używam wskaźnika w postaci dłoni z wyciągniętym palcem. Na AGA ten paluch był animowany bodajże, tzn. zginał się przy wciskaniu guzika myszy.

Ikonka zajętości w tym wskaźniku to właśnie chmurka, w środku literki zZ, czarny outline. Bez efektu glow.
Nazwy nie pamiętam, ale coś z Hand albo Finger bodajże...
[#3] Re: Ikona Zzzz

@Dopuser, post #2

Ciekawe, ciekawe nie miałem tego :). Jednak szukam tylko ikonki, która miała
prawdopodobnie zapożyczony temat z tego wskaźnika o którym piszesz.

Przypomina mi się, że ikona której poszukuję była skojarzona z MUI a technicznie to chyba z GlowIcons.

[#4] Re: Ikona Zzzz

@ede, post #3

A nie była to przypadkiem ikonka zajętości przeniesiona z systemów 1.3 i starszych ?

Pozdrawiam
[#5] Re: Ikona Zzzz

@ede, post #1

Coś poszło na maila.

Ostatnia modyfikacja: 11.06.2011 08:16:07
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem