[#1] Ikony Katalogow Gier MagicWB
Albo slabo szukalem albo mi sie nie chcialo googlac..
ale .. poszukuje ikon do katalogow gier gdzies takie kiedys mialem w ktorejsc amidze ale szlak je trafil ..mianowicie standart MagicWB ikonka z katalogiem i napisem A-B .. i bym tam mial gry Ariabian Nights i BombJack

skladam Amige 600 HD 9 MB RAM dla mojej bratanicy i chce jej zrobic fajny blacik i porzadek zeby 6 latka sie nie pogubila gdzie jest Golden Axe a gdzie Zabka :)

InPlus jest taki ze wybrala Amige od PS3 :)) nawet dzieci wiedza co dobre i lepsze :P a wy tu stare fredy zastanawiacie sie nad tym

ok kto ma takie ikony lub wie skad zassac (nie interesuje mnie NewIcons,GlowIcons itp takie mam)

[#2] Re: Ikony Katalogow Gier MagicWB

@HOŁDYS, post #1

A możesz podzielić się tymi ikonkami (z literkami)co posiadasz(NewIcons, GlowIcons)? Jestem bardzo zainteresowany takimi ikonkami.

[#3] Re: Ikony Katalogow Gier MagicWB

@HOŁDYS, post #1

A przeszukiwałeś dyski Freda Fish'a lub Public Domain.

[#4] Re: Ikony Katalogow Gier MagicWB

@HOŁDYS, post #1

Nie przejmuj się, za kolejne 6 lat wymieni Ami na kolejną wersję PS lub wypasionego PC (to z obserwacji ewolucji zainteresowań mojej 12 letniej córki) ;)

A w temacie ikonek, szukałeś na Aminecie?

Ostatnia modyfikacja: 10.06.2011 21:55:32
[#5] Re: Ikony Katalogow Gier MagicWB

@HOŁDYS, post #1

A słuchaj nie lepiej będzie zainstalować iGame? Przy dużej ilości gier jest wygodniejsze niż nawet najładniejsze ikonki folderów.

[#6] Re: Ikony Katalogow Gier MagicWB

@Czarek, post #5

albo zrobić tak żeby amiga odpalała od razu program do wyboru gier (coś jak cd32-444), a np przy wciśniętym prawym przycisku myszy podczas startu systemu wczytywałoby normalnie wb (sam tak chce sobie zrobic a600, ale nie mam czasu )

Ostatnia modyfikacja: 13.06.2011 09:22:06
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem